BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. liepos mėn.

Šiek tiek apie lauko apšvietimą…

Ne tik nuosavų namų, tačiau ir daugiabučių gyventoja labai mielai naudojasi galimybe apšviesti lauką, kadangi tai ne tik gražus, tačiau ir saugus pasirinkimas ieškantiems profesionalumo už mažą kainą. Tiesa, šviestuvai internetu yr tokie įvairūs, kad pačiam apsispręsti dėl konkretaus pirkinio gali būti gana sudėtinga. Išeitis – tartis su specialistais arba naudotis šiuo straipsniu, kuriame skleidžiame visą pagrindinę Jums aktualią info apie lauko šviestuvus.

Pirmiausia riekia įvertinti, kokio dydžio yra Jūsų teritorija ir pagal tai ieškoti apšvietimo, kuris labiausiai tinka. Štai ypač didelė teritorija reikia arba labai didelių šviestuvų arba smulkių, kurių kiekis turi būti labai didelis. Šiuo atveju kiekvienas asmuo gali pasirinkti pats ir dažniausiai skaičiuojant investiciją paprasčiau apsisprendžiama, kuris variantas tinka labiausiai.

Suprantama, kad net ir lauko šviestuvai reikalauja apgalvoti, kokio stiliaus apšvietimas tinka labiausiai. Nuo klasikinio iki modernaus, kuo labai paprasto iki labai ryškaus. O koks Jums atrodo gražiausias ir kokį Jūs labiausiai norite pasirinkti, kad rezultatas patenkintų poreikius?

Skaityti toliau

Miesto romantika – ir automobilių šviesose

Gyvename laikais, kai miestus smerkiame, o miestelius idealizuojame tiesiog be jokios gėdos. Nesvarbu, kad miestelyje retas svečias naktį bus pralekiančios xenon lemputes ir nuzvimbiantis automobilio gausmas. O mieste tos šviesos ir romantikos bus kiaurą parą. Iš tiesų, kas kuria romantiką? Ir kodėl jos gausu mieste? Apie tai šis straipsnis.

Romantika – šviesoje

LED apšvietimasGalime klysti galvodami, kad romantika yra tamsa. Nes iš tiesų romantika susikuria daliniame apšvietime – tai kai tamsoje kažkas šiek tiek šviečia, pvz., https://www.autosviesos.lt/led-numerio-apsvietimas numerių apšvietimas, mėnulio pilnatis, daugiabučių langai, jonvabaliai ir pan. Gamtinė ir miesto romantika – skirtingi dalykai. Tačiau ir panašūs. Žmogaus natūra visada leidžia jausti romantiką, kuomet mūsų sielas suvirpina keisti egzistenciniai potyriai, įvairiomis aplinkybėmis. Pavyzdžiui, imame jausti romantiką tuomet, kai jaučiame, kad šviečia mėnulis, žvaigždės, spindi jonvabaliai, dangaus kūnų šviesa atsispindi vandenyje. Tai romantika gamtoje, ir ji mums tiesiog įpaišyta į genetiką. Dėl to reiškiniai, kurie panašūs į gamtinius, mums irgi kelia tas pačias asociacijas. Būdami mieste jaučiame romantiką sutemus arba temstant: kuomet dega miesto šviesos, kuomet visur mirga automobilių šviesos, kada šviesoforai dega, daugiabučiai šviečia ir pan. Dieną to nejaučiame. Taigi, miesto romantika gali būti net kur kas stipresnė nei mažo miestelio.

Miesto romantikos šviesos

Skaityti toliau

Ką daryti, jeigu sugedo skalbimo mašina

Skalbimo mašinosJei sugedo skalbimo mašina, jums padės http://skalbimo-masinu-remontas.vilniuje.eu. Tačiau iš pat pradžių to gal dar nežinosite. Turėsite tą sužinoti tik vėliau. Būtų geriau viską sužinoti kuo anksčiau, tačiau veiksmų juk imamės tik tuomet, kai tikrai sugenda. Jei yra garantinis, dažniausiai ten ir vežame. Tačiau kitais atvejais tenka ieškoti pagalbos patiems.

Gedimų gali būti įvairių

Iš tiesų skalbimo masinos remontas gali būti reikalingas dėl daugybės įvairių priežasčių. Pavyzdžiui, gali būti, kad to remonto reikės dėl to, kad neišpila vandens. O gal kaip tik – kiek vandens pilasi, tiek visas išbėga. Gal neveikia kažkuri skalbimo funkcija, pavyzdžiui centrifuga ar džiovinimas. O galbūt sugedo kažkas kito. Gal neveikia pats būgnas – nesuka. Arba neina atsidaryti durelių. Gal skalbimo miltelių vanduo iš stalčiaus nepaima, nes kažkas sugedo su spaudimu. Gal labai keistas garsas arba rūksta dūmai, kuomet skalbimo mašina veikia. Gedimų yra įvairių, tačiau kai jie bus, jūs tikrai pastebėsite.

Skaityti toliau