BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2022 m. lapkričio mėn.

Kaip atlikti veido masažą?

Kas yra veido masažas?

Veido masažas – tai odos priežiūros metodas, kurio metu švelniais sukamaisiais judesiais masažuojamas veidas, kaklas ir pečiai. Masažas suaktyvina kraujotaką, o tai padeda sumažinti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Jis taip pat skatina limfos tekėjimą ir gali padėti pagerinti veido odos išvaizdą, nes sumažina riebalų kiekį ant odos. Teigiama, kad veido masažas taip pat didina kolageno kiekį odoje, o tai gali padėti sumažinti raukšlių atsiradimą. Jis taip pat gali padėti atpalaiduoti įtemptus raumenis, sumažinti galvos skausmą, įtampą ir nerimą. Atliekant veido masažą svarbu nepamiršti naudoti švelnius ir minkštus judesius, kad išvengtumėte odos išbėrimų ir sudirginimo. Lieknėjimo Studija Klaipėdoje ir specialistės patarimai.

Lieknėjimo Studija KlaipėdojeŽingsnis po žingsnio: kaip atlikti veido masažą

Pradėkite nuo švelnių ir minkštų sukamųjų judesių ant veido ir kaklo, kurie padės atpalaiduoti raumenų įtampą.

– Pirmiausia pradėkite nuo kaktos. Tam galite naudoti nykštį arba abiejų rankų pirštų galiukus. Lygiais judesiais aukštyn spauskite, bet nespauskite per stipriai. Tai padės sumažinti kaktos raumenų įtampą. – Paskui pereikite žemyn prie skruostų ir virš antakių. Naudokite rodomąjį ir vidurinį pirštus bei nykščius ir stipriai spauskite. Veido masažas Klaipėda ir kaip jis atliekamas?

Skaityti toliau

Naudingi patarimai, kaip pirkti motociklininkų drabužius

Žinokite savo dabartinį klimatą

Jei esate naujokas motociklininkų aprangos pasaulyje, pirmiausia norėsite sužinoti savo dabartinį klimatą. Jums reikalingos motociklininko aprangos tipas priklausys nuo to, kur gyvenate. Pavyzdžiui, jei gyvenate šiltame regione, tikriausiai norėsite dėvėti lengvus drabužius, kad neperkaistumėte. Jei gyvenate šaltesnėje vietovėje, norėsite dėvėti storesnius drabužius, kurie išlaikys šilumą. Kokiame klimate gyvenate, galite sužinoti peržiūrėję mūsų motociklininko aprangos vadovą. Jei ketinate įsigyti naują motociklininko aprangą, taip pat norėsite atsižvelgti į sezoninius klimato pokyčius. Tai ypač svarbu, jei, kaip ir dauguma motociklininkų, važinėjate ištisus metus. Norėsite įsitikinti, kad įsigyta apranga gali būti naudinga visais keturiais metų laikais. Moto apranga Klaipėda ir rinkos naujovės.

Atsižvelkite į savo biudžetą

Moto aprangaKad įsigytumėte patikimą motociklininko aprangos komplektą, nebūtinai turite išleisti didžiulius pinigus. Yra daugybė variantų, kurie yra ir stilingi, ir praktiški. Tinkamų drabužių paieška priklausys nuo jūsų individualių poreikių. Tačiau lengvai išvengsite pernelyg didelių išlaidų, jei žinosite, į ką atkreipti dėmesį. Žinodami, ko norite, dažnai galite rasti puikių pasiūlymų internete. Jei jūsų biudžetas ribotas, galbūt norėsite pradėti nuo tų drabužių, kurių jums tikrai reikia. Investavus į tinkamus batus ir pirštines, jūsų saugumas labai pasikeis. Vėliau savo garderobą galėsite papildyti kitais drabužiais.

Skaityti toliau