BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2017 m. liepos mėn.

Momentinės paskolos: draugas ar priešas?

Yra tipas žmonių, kurie tiesiog nemėgsta būti skolingi, todėl paskolos jų niekada neviliojo ir nevilios. Tačiau sunku nesutikti, kad ši paslauga kartais gali leisti turėti daiktus, apie kuriuos seniai svajojote, keliauti ten, kur norite, įsigyti būstą, kuris leis susukti jaukų šeimos lizdelį, ir pan. Nepaisant to, kaip ir visur kitur gyvenime – skolinantis pinigų – reikalinga pusiausvyra ir galimybė įvertinti savo ribas. Kada paskolos – draugas, o kada – priešas?

PaskolosDabar ypač populiarūs greitieji kreditai leidžia staiga pritrūkus pinigų, neatsisakyti to, kas tikrai reikalinga ir gali jus išgelbėti. Keletu mygtukų spustelėjimų ir atsakymų į klausimus apie savo finansinę padėtį, internetu galite pasiimti nedidelę, tačiau tuo metu trūkstamą pinigų sumą. Šauniausia tai, kad nemaža dalis šias paslaugas teikiančių įmonių suteikia galimybę pirmąją paskolą pasiimti nemokamai. Taigi, pati pradžia bus sėkminga – jums nereikės mokėti palūkanų, o įvertinę paskolos sąlygas, aptarnavimą ir kitus panašius veiksnius nuspręsite, ar ateityje dar naudositės tokiais būdais greitai gauti pinigų.

Skaityti toliau

Mediniai ar plastikiniai langai: pasirinkimas, kurį verta apgalvoti

Kokybiški, patvarūs ir ilgaamžiai langai leis Jums nesukti galvos dėl namo funkcionalumo, leis sutaupyti pinigų skirtų šildymui ir tuo pačiu gyventi negalvojant apie tai, kad langus gali reikėti labai prižiūrėti. Nusprendus keisti langus pirmiausia reikia palyginti medinius bei plastikinius langus, kadangi būtent šios dvi alternatyvos yra pačios populiariausios. Mediniai langai giriami dėl konkrečių pliusų, plastikiniai peikiami dėl tam tikrų minusų. Svarbiausia yra pasirinkti tokius langus, kurie patenkins Jūsų poreikius!

LangaiMediniai langai lyginami su plastikiniais įvertinus tam tikrus aspektus. Labai trumpai analizuosime ir mes.

  • Tiek mediniai, tiek plastikiniai langai savo kaina labai ženkliai nesiskiria. Mediniai galbūt kiek brangesni, tačiau norint suprasti kodėl reikia įvertinti kitus iš medžio pagamintų langų privalumus.
  • Net neverta kalbėti apie tai, kad mediniai langai yra kur kas gražesnis ir kur kas labiau visuomenei priimtinas variantas. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad mediniais langais atnaujino net ir labai pabodusį namų interjerą. Tiesa, šiuo metu galima įsigyti plastikinius langus, kurie atrodo kaip mediniai, tačiau pats grožis vis tiek nėra natūralus.
  • Ilgaamžiškumas. Šiuo atveju natūralumais laimi, kadangi medis tarnauja kur kas ilgiau nei plastikas. Juk mediniai langai yra padengiami tam tikra specialia medžiaga, kuri ir padeda apsaugoti paviršių nuo neigiamų aplinkos veiksnių.
  • Medis labai puikiai prisitaiko prie skirtingų oro sąlygų. Tiek labai drėgnomis žiemomis, tiek karštos ir sausos vasaros metu pavyks išvengti langų deformacijos, kadangi langas yra gyvas ir jis kinta priklausomai nuo oro sąlygų. Tuo tarpu plastikas gali nebeatlikti jam paskirtos funkcijos.
  • Vienas didžiausių medinių langų pliusų yra tai, kad net ir labai kaitriomis dienomis ant stiklo nesusidaro kondensatas ir langai paprasčiausiai nerasoja. Kodėl? Kadangi medis kvėpuoja. Priešingai nei plastikas.

Skaityti toliau