BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. kovo mėn.

Sena mašina – parduoti, taisyti ar ką daryti?

Jei kieme jau kuris laikas riogso į dinozauro griaučius panaši sena mašina, Autosupirktukas jums greitai pasakytų, ką su ja verta daryti. Atvežti į mašinų pridavimo vietą ir ten ją palikti. Tai gal ir bus geriausias pasiūlytas variantas, kokį tik galėsite išgirsti. Jeigu jums tai priimtina – taip ir darykite. Apsvarstykime, ką galima nuveikti su sena mašina ir kokie viso to veikimo pliusai ir minusai.

Vežti į auto supirktuvę

SupirkimasBene geriausias, praktiškai mąstančio žmogaus sprendimas – vežti tokį seną trantą į metalo laužą arba tiesiog pasiskambinti tokioms kompanijoms kaip Autosupirktukas ir pasakyti, kad atvažiuotų išsivežti šio seno ir nereikalingo dinozauro. Tokios įmonės yra labai patogu, nes nereikia niekuo rūpintis. Nei galvoti, kaip į sąvartyną ar kitur tokį didžiulį dalyką nuvežti, nei tralo samdyti, nei patiems stumdytis eilėje sąvartyne, gaišti laiką… Daug žmonių pasinaudoja tokiomis paslaugomis ir lieka patenkinti. Taigi, ir autosupirktukas dėl to gali padėti žmonėms gauti, ko jiems reikia. O tokios mašinos paimamos ne nemokamai, o sumokant tam, kas mašiną atiduoda.

Pardavinėti dalimis

Skaityti toliau

Ilgalaikės paskolos: kaip pasiskolinti būstui

Ilgalaikes paskolosKai vartotojams reikia ilgalaikės paskolos, įprastai jie galvoja apie kreipimąsi į šiuolaikines kredito bendroves. Tiesą sakant, tai yra pats greičiausias ir lengviausias būdas gauti norimo dydžio paskolą. Kita vertus, puikiai suprantama, kad šiuo atveju turima galvoje naudojimąsi internetiniais kreditorių tinklalapiais, kadangi tik tokiu būdu paraišką ilgalaikei paskolai gauti galima pateikti lengviausiai ir sparčiausiai. Žinoma, šiomis dienomis finansinių paslaugų rinkoje yra labai daug kreditorių, kurie savo klientams taiko pačius įvairiausius paskolų pasiūlymus, todėl jei jūs norite pasinaudoti pačiu tinkamiausiu ilgalaikės paskolos variantu, neturėtumėte pamiršti, kad pirmiausia jums vertėtų labai daug laiko ir pastangų skirti kreditorių taikomų pasiūlymų peržiūrai ir palyginimui. Kai tai padarysite, tuomet kur kas lengviau atrasite tai, ko ieškote. Taigi, kad visą tai padaryti jums būtų dar paprasčiau, pateiksime keletą labai naudingų ir praktiškų patarimų.

Kaip jau supratote, jums vertėtų pasinaudoti internetu. Jei norite, kad visas pasirinkimo procesas būtų dar lengvesnis, galite apsilankyti internetiniuose rekomendacinio pobūdžio tinklalapiuose, kuriuose yra pateikiami kreditorių sąrašai. Tokie internetiniai tinklalapiai padeda kur kas lengviau atrasti jums tinkančius kreditorius, kurių pasiūlymai atitinka jūsų lūkesčius. Bet kuriuo atveju, nepamirškite atsižvelgti į ilgalaikei paskolai taikomą palūkanų normą ir grąžinimo terminą. Be to, labai svarbu įvertinti ir papildomus paskolai taikomus mokesčius, kurie taip pat gali padidinti bendrą paskolos vertę. Taigi, jei kruopščiai ir tinkamai įvertinsite visą šią informaciją, atrasti tai, ko ieškote, bus lengviau.

Ilgalaikis refinansavimas

Viena iš ilgalaikių paskolų rūšių – refinansavimas. Jis leidžia konsoliduoti keletą greitųjų kreditų ar vartojimo paskolų į vieną didelę paskolą. Tai sumažina kliento išleidžiamus kreditų aptarnavimo resursus. Klientas sutaupo laiko atlikdamas tik vieną mėnesinę kredito įmoką bei sutaupo pinigų, nes refinansuojami kreditai galutiniame rezultate būna pigesni nei atskirai apmokamų greitųjų kreditų suma.

Skaityti toliau

Kodėl keičiame automobilių stiklus tik tuomet, kai per vėlu atlikti remontą?

Stiklo pasirinkimasGeras matomumas vairuojant yra viena svarbiausių sąlygų, užtikrinanti saugų važiavimą. Kad vaizdas prieš mūsų akis būtų matomas puikiai, būtina pasirūpinti priekinio stiklo būkle. Deja, stiklų meistrai pastebi, kad dažniausiai mes keičiame automobilių stiklus tik tuomet, kai kiti darbai jau nebegali būti atlikti. Tokiu atveju reikia susitaikyti su tuo, kad stiklo keitimas – gana brangi ir ilgokai užtrunkanti procedūra. Tuo tarpu, jei atsiradus ant stiklo pirmiesiems pažeidimams, imtumėtės skubių remonto darbų, galėtumėte sutaupyti gan padorią sumą pinigų.

Kada stiklą reikėtų parodyti meistrams?

Iškart, vos pastebėjus ant stiklo pirmuosius pažeidimus! Pvz., jei į stiklą atsitrenkė akmenukas ir atsirado įdauža. Nepamirškite, kad net ir mažiausias įtrūkimas gali plėstis ir apimti vis didesnį stiklo plotą, o tai reiškia, kad po kurio laiko remontas gali būti nebeatliekamas. Be to, į įdaužą gali pakliūti purvo ar drėgmės, kas apsunkins pažeidimo tvarkymą. Geriausia, vos pastebėjus pažeidimą, užklijuoti ji lipnia juosta (taip apsaugant pažeidimą nuo nešvarumų) ir vežti automobilį meistrams. Jei įmanoma, apsaugokite automobilį nuo drėgmės ir neplaukite transporto priemonės. Profesionalūs stiklų meistrai įvertins pažeidimą ir pasiūlys optimaliausius sprendimus jūsų situacijoje. Tiesa, kartais remontas negali būti atliekamas – jei ant stiklo yra itin daug įdaužų, jei ji yra didelio skersmens, vairuotojo regėjimo zonoje ir pan. Jei remontas atliekamas, paprastai jis trunka 10–20 minučių ir reikalauja minimalių išlaidų.

Jei reikia naujo stiklo…

Skaityti toliau

Romantiniai pasiūlymai savaitgaliui – kaip surengti puikią trumpąją išvyką?

Gražus vaizdasIniciatyvumas ir dar kartą iniciatyvumas. Anot specialistų, norintiems pagerinti tarpusavio santykius, o be viso to ir puoselėti esamus, niekas geriau, nei iniciatyvumas galėtų prisidėti prie puikių rezultatų atsiradimo. Nors jums ir galėtų atrodyti, jog prabangios dovanos, pavyzdžiui, yra visapusiško dėmesio atspindys, klystate. Žmogus, kad ir kaip vertintų materialumą, vis tiek bus kelis kartus labiau patenkintas tuo atveju, jeigu pastebės jūsų veiksmuose iniciatyvumą, norą palaikyti ir puoselėti esamą draugystę.

Dar nesusituokusios poros verčiasi per galvas vien tam, kad galėtų susikurti tvarų pamatą po kojomis ateičiai. Akivaizdu, kad tokios kategorijos poros – sunkiai dirbančios, kurioms rasti laisvo laiko darbo dienomis gali būti ir visiškai neįmanoma. Nieko tokio, kadangi kompromisas visuomet yra – kodėl gi neišvykus romantiniam savaitgaliui kartu bei nepraleidus laiko vien tik sau? Būtent šioje situacijoje ir galėtų pasireikšti mūsų kelis kartus įvardytas bei pabrėžtas iniciatyvumas – taigi, kaip gi būtų galima surengti tą nuostabiąją trumpąją išvyką?

Svarbiausia yra atsižvelgti į tai, kiek norėtumėte išleisti pinigų tokiam savaitgalio planavimui. Jeigu finansinis aspektas nėra problema, tuomet vertėtų pagalvoti apie tai, ar trumpalaikės išvykos į užsienį galėtų būti naudingos, ar verčiau pagalvoti apie netolimą kelionių krypti toje pačioje Lietuvoje. Bet kuriuo atveju, pažymima, kad tiek vienas, tiek kitas sprendimas bus iniciatyvus – paprasčiausiai, juk jūs patys planuojate viską surengti nuo A iki Z.

Skaityti toliau