BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. sausio mėn.

Viryklę jau turite, ko dar reikia?

Nusipirkote naują viryklę. O gal rinkotės iš ne naujų, kurioms atliktas viryklių remontas. Ir štai dabar versite naują gyvenimo puslapį, tapsite virtuvės šeimininkais! Viryklė – simbolinis ir funkcinis daiktas, nuo kurio viskas prasidės. Bet prie viryklės dar reikės kai ko ir daugiau.

Puodai

Viryklių remontasTaigi, kai viryklių remontas baigtas, galima pradėti naują jos gyvenimą. Anksčiau ši viryklė, matyt, jau turėjo šeimininkus ir kažkas mėgdavo čia pasigaminti kažką skanaus. Metas šiai gražuolei prisiminti senus laikus ir vėl rusenti ugnį, ant kurios virs maistas. Tačiau maistas vien ugnies nesigamina. Reikia puodų. Kiek ir kokių? Patvariausi bus nerūdijančio plieno puodai, kuriuos geriau rinktis su dviguba ar triguba dugno danga – tuomet puodas daug greičiau užvirs. Vienam asmeniui dažniausiai pakanka vieno didesnio puodo ir vieno mažesnio su ilga rankena. Šeimai gali reikėti kelių itin didelių puodų – tuomet bus patogu gaminti maistą kelioms dienoms ir ten jį saugiai laikyti.

Keptuvės

Skaityti toliau

Parudok savo daiktus internete – uždirbk ir taupyk vietą

SkelbimaiDažnai pamirštame, koks geras įrankis yra nemokami skelbimai. Juk tiesiog įdėję savo nereikalingų daiktų nuotraukas ir jų aprašymus, paskleidę šią žinią internete galime sulaukti puikaus efekto: mūsų daiktai gali būti sėkmingai parduoti, nebesivolioti namuose po kojomis, turėti savo naują vietą, būti naudojami, o mums atliks pinigai.

Kodėl neparduodame nenaudojamų daiktų?

Tačiau, net ir kai žinome apie tai, kad kažkur gali būti patalpinti nematomi skelbimai, kai tai yra visiškai aišku, vis tiek dažnai to nedarome. Kokios tokio abejingumo priežastys? Gali būti, kad daug žmonių tiesiog tingi vargintis ir atitinkamai tvarkytis su savo daiktais. Gali atrodyti tiesiog per daug vargo kažką tokio tvarkyti ir daryti, kai ir taip esą yra ką veikti. Taigi, taip pas mus ir susikaupia daiktų. Kiti kartais galvoja – o ką, jeigu man dar reikės šio daikto. Ką, jeigu aš vėliau turėsiu tokią mašiną, kuriai tiks šios padangos? Tai turėsiu iš kažko pirkti brangiau, kai dabar turiu pigiau nusipirkęs, taigi užima tik pusę garažo, man netrukdo. Kiti galbūt jaustųsi nejaukiai beveik neturėdami daiktų, nes daug daiktų turėjimas jiems tarsi įrodo, kad jie kažką tikrai turi.

Geriausios priemonės parduoti daiktus

Skaityti toliau