BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2014 m. sausio mėn.

Keltas ar kita transporto priemonė? Ką pasirinkti?

Šiandien keltas tampa vis populiaresnis, ir norintiems keliauti gana dažnai iškyla klausimų: kokią transporto priemonę pasirinkti? Tikrai ne visiems yra tekę keliauti keltu, todėl iškyla tikrai nemažai klausimų: kuo toks kelionės būdas yra pranašesnis už kitus?

keltasKai kuriems keliautojams lėktuvai yra tiesiog nepakeičiami: per ganėtinai trumpą laiką galima atsidurti praktiškai bet kokioje pasaulio vietoje, taigi, tai itin aktualu tiems, kurie taupo savo brangų laiką. Vis dėlto, lėktuvo bagažai vis labiau brangsta, ir į kelionę tenka pasiimti tik pačius reikalingiausius daiktus – kai kurios skrydžių bendrovės teleidžia pasiimti 5 kg sveriantį bagažą, taigi, tai tikrai sudaro nepatogumų. Keliaujant keltu tokių problemų nekyla, kadangi bagažo svoris nėra ribojamas – kad kelionė neprailgtų, su savimi galite pasiimti knygų ar asmeninį kompiuterį, ir kelionės laiką praleisti kaip įmanoma turiningiau.

Skaityti toliau