BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2014 m. balandžio mėn.

Kreditai: už ar prieš?

Kreditai šiandien yra gana populiarūs, ir dažnais atvejais jie tampa puikia išeitimi, kuomet pritrūksta pinigų. Vis dėlto, gana dažnai susimąstoma, ar tai gali būti pačiu geriausiu pasirinkimu, ar vis dėlto vertėtų ieškoti kitų sprendimų. Taigi, ar verta skolintis iš greitųjų kreditų įmonių?

kreditaiŽinoma, viskas priklausys nuo to, ar esate garantuoti, jog kreditą galėsite grąžinti laiku, ir ar tai nesukels jums didelių sunkumų. Nevertėtų pamiršti, kad kreditas taip pat yra finansinis įsipareigojimas, ir jį labai svarbu grąžinti laiku. To nepadarius, už kiekvieną pradelstą dieną bus skaičiuojami delspinigiai, taigi, grąžinti teks didesnę sumą.

Kartais pinigų prireikia nedelsiant, ir ne visada norisi skolintis pinigų iš artimųjų. Skolintis iš giminaičių ar draugų kartais būna tikrai nemalonu, tačiau, kuomet prireikia skubiai pinigų, ne visada galime laukti, kol gausime atlyginimą. Taigi, tokiu atveju tikrai gali praversti kreditai. Svarbu tai, kad juos pasiimti labai paprasta, ir sąlygos yra tikrai palankios: tereikia būti pilnamečiu Lietuvos Respublikos piliečiu, gauti reguliarias pajamas bei neturėti pradelstų įsiskolinimų. Jei dėl kredito kreipsitės įmonės darbo laiku, ir bus priimtas teigiamas sprendimas suteikti jums kreditą, tokiu atveju pinigai jus pasieks nedelsiant. Paraišką galite užpildyti tiesiog internetu, taigi, tai tikrai palanku kiekvienam.

Kartais nerimaujama, kad kreditai gali užkirsti kelią skolintis ar pirkti išsimokėtinai ateityje, tačiau tai nėra tiesa. Jei pasiskolinta pinigų suma bus grąžinta laiku, tokiu atveju jaudintis tikrai nereikės, ir skolintis galėsite be jokių sunkumų.

Taip pat kartais manoma, kad skolintis iš greitųjų kreditų įmonių yra pernelyg brangu, tad to daryti neapsimoka, tačiau ir tai tikrai nėra tiesa. Skolinantis pirmą kartą, kreditas gali ir nieko nekainuoti, tad teks grąžinti tokią pinigų sumą, kokią ir pasiskolinsite.

Taigi, atsakingai besiskolinantiems žmonėms greitieji kreditai gali būti tikru išsigelbėjimu tam tikrose situacijose – pasiskolinti gana paprasta, o pinigai gali būti gaunami iš karto, taigi, pritrūkus pinigų galima drąsiai skolintis, jei, žinoma, esate garantuoti, jog kredito grąžinimas jums nesukels sunkumų.

Nauji butai Vilniuje

Nauji butai Vilniuje šiandieną turi nemažą paklausą. Daugelis gyventojų trokšta įsigyti naują butą. Jį galėsite įsirengti taip, kaip jūs norite. Nereikės rūpintis senų baldų išvežimu, kadangi perkant senų statybų butą buvę šeimininkai dažnai parduoda su baldais. Nenaujame bute dažniausiai reikalingas remontas, kadangi retas tenkinasi neremontuotu butu. Nauji butai Vilniuje kainuoja, žinoma, brangiau nei senesnės statybos, tačiau jei paskaičiuosite sudėjus visas išlaidas galutinė suma būna panaši. Ar verta pirkti seną butą ir investuoti į jo remonto darbus ar renovacijos, jei galite įsigyti naują. Naujam butui įsigyti, suprantama, kad ne kiekvienam pakanka santaupų. Tokiu atveju galite imti paskolą, kurią sumokėti galėsite dalimis. Laikotarpį, per kurį bus grąžinama paskola galite pasirinkti. Svarbu tinkamai įvertinti situaciją, kad nekiltų problemų ateityje.

nauji butai vilniujeKiekvienas nori šiuolaikiškų bei saugių namų. Daugelis pavargę nuo miesto triukšmo, tačiau visiškos ramybės, taip pat, nenori. Puikiai tiks „Ozo trikampis“. Čia įsigiję butą tikrai nepasigailėsite. Galėsite mėgautis miesto šurmulio ir ramybės harmonija. „Ozo trikampis“ tai ne tik nauji butai Vilniuje, čia galima nusipirkti ir komercines patalpas. Gyventi arba dirbti (įsigijus patalpas biurui ar ofisui) galėsite nuostabioje vietoje. Šalia yra miškas, želdinių parkas. Pro langą galėsite gėrėtis nuostabia gamta. Jums nereikės pro langą matyti pilkų pastatų sienų. „Ozo trikampis“ tai ne tik turintis gražų kraštovaizdį, bet ir patogus kompleksas (gyvenamasis). Vos už 200 m. yra vaikų darželis, mokykla. Lengvai pasieksite didžiuosius Vilniaus miesto prekybos centrus. Pėsčiomis galėsite per 5 minutes pasiekti Vichy vandens parką. Patogus susisiekimas visuomeniniu transportu. Galėsite be sunkumų pasiekti miesto centrą.

„Ozo trikampis“ gali pasididžiuoti tvarkinga aplinka. Prie namų yra vidiniai kiemai, kurie yra uždari. Juose lengvai patenka saulė. Įrengtos aikštelės, kuriose gali žaisti mažieji gyventojai. Čia atsiveria puikis vaizdas į mišką ir į Ozo rekreacinį želdinių parką.

Kiekvienas butas yra šviesus. Langai yra saulėtoje pusėje. Įsigiję butą „Ozo trikampis“ gyvenamajame komplekse, galite neabejoti buto šviesumu ir jaukumu. Butuose įrengti balkonai/terasos, kurie, taip pat, yra saulėtoje pusėje. Projektai padaryti, kad turėtumėte galimybę sujungti virtuvę ir svetainę. Sujungtos erdvės mėgstamos gyventojų. Perplanuoti butą galėsite nesunkiai, kadangi sienos yra nelaikančios. Jums tereikės turėti idėją, kurią lengvai galėsite įgyvendinti.

„Ozo trikampis“ yra saugus gyvenamasis kompleksas. Teritorija ne tik aptverta, bet ir stebima vaizdo kameromis. Galėsite nesibaiminti nei dėl savo turto (pavyzdžiui automobilio) saugumo, nei dėl vaikų.

Topografiniai planai: klausimai ir atsakymai

Topografiniai planai turi būti parengiami dar likus metams iki bet kokių projektavimo darbų pradžios. Gana dažnai, kuomet norima pradėti statybos darbus arba keisti tam tikrų statinių paskirtį, iškyla įvairių klausimų apie topografinius planus. Taigi, kaip viskas vyksta?

topografiniai planaiVienas dažniausių klausimų yra tai, ką vaizduoja topografinis planas. atsakymas būtų gana paprastas – jame atsispindi žemės reljefas, taip pat ir esami statiniai, požeminės komunikacijos, o taip pat ir ilgamečiai augalai.

Taip pat gana dažnai iškyla klausimas, kaip viskas vyksta, ir kas daroma, kai norima parengti topografinius planus. Visų pirma, atliekami matavimai ir analizuojami duomenys. Kitas žingsnis – nuotraukos braižymas, kurį pabaigus, visa tai derinama su atsakingomis institucijomis.

Topografinių planų galiojimo laikas – gana dažnai iškylantis klausimas. Topografiniai planai paprastai galioja vienerius metus, ir per šį laikotarpį topografinių planų nepanaudojus, matavimus tenka atlikti pakartotinai.

Norint užsisakyti topografinius planus, tenka kreiptis į specialistus, kurie atlieka šiuos darbus. Kokia bus šios paslaugos kaina, gana sudėtinga atsakyti, nes tai priklausys nuo to, koks yra žemės sklypo dydis, sudėtingumas, kaina priklausys ir nuo to, koks yra metų laikas, kokioje Lietuvos dalyje yra sklypas, ir, žinoma, skirtingų įmonių nustatyti įkainiai taip pat skirsis.

Terminas, per kurį parengiami topografiniai planai, taip pat negali būti traktuojamas vienareikšmiškai. Kadangi visa tai susideda iš kelių žingsnių, gana sudėtinga prognozuoti, kiek visa tai gali užtrukti, nes kiekvienas žingsnis gali trukti skirtingą laikotarpį.

Gana dažnai klausiama, kokių dokumentų reikės, norint parengti topografinius planus. Paprastai būna reikalingas žemės sklypo planas, sklypo nuosavybę įrodantys dokumentai (jei sklype yra pastatų, taip pat prireiks ir statinių nuosavybę įrodančių dokumentų), bei savininko asmens tapatybės dokumento kopija.

Taigi, nevertėtų pamiršti, kad topografinių planų galiojimo laikas tėra vieneri metai, ir be šių planų parengimo, teisiškai negali būti pradedami jokie projektavimo darbai. Taigi, jei planuojate pradėti projektavimą, visų pirma kreipkitės į specialistus, kurie padės jums parengti topografinius planus, ir darbus galėsite pradėti tada, kada ir planuojate.