BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2016 m. lapkričio mėn.

Pravėrus močiutės indaują…

Močiutės indauja turbūt yra ta vieta, kurioje gausiausiai išrikiuoti porcelianiniai indai. Čia kiap niekur kitur galima pamatyti įvairių indų servisų. Iš kur jie čia atsirado? Atsakymų galima rasti įvairių, bet močiutė juos žino geriausiai.

Didžiausias servisas

PorcelianasPatys puošniausi močiutės porcelianiniai indai – tai toks baltai mėlynas servisas, išrikiuotas spintoje, žvelgiantis į kiekvieną, čia ateinantį. Sunku nepastebėti šio gražuolio, nes jis kaip tikras karalius tiesiog žvelgia į mus ir blizgina savo šonais. Jis atrodo kaip tikras porceliano karalius, kone tiesiai iš Kinijos čia pristatytas. Su tokiu nesunku mosuoti visiems prieš nosį ir sakyti, kad toks indas – tai geriausio porceliano pavyzdys. Močiutė nuo serviso dulkes nuvalo kiekvieną dieną 15 valandą, o indų niekada nenaudoja kavai, arbatai ar maistui. Jie tiesiog stovi čia ir liudija gyvenimą kambaryje. Paklausta, iš kur gavo šį servizą, močiutė išdidžiai atsako, kad šis porcelianas atkeliavo pas ją kaip vestuvinė dovana iš Vokietijos. Tam tikru metu ji turėjo gerus tarptautinius ryšius ir kai kurie žmonės jai būdavo skolingi pinigų arba paslaugų, dėl to siųsdavo jai dovanas. Akivaizdu, kad viena gražiausių dovanų buvo ir yra šis puikus servisas.

Servisas su lazdyno riešutais

Skaityti toliau

Profesionalios renginių organizavimo paslaugos

Šiandien milžiniškoje renginių organizatorių pasiūlos gausoje tampa labai sunku išsirinkti išties kokybiškas paslaugas teikiančią įmonę ar asmenį. Šiandien net mažesniuose miesteliuose nesunku rasti ne vieną renginių organizavimo įmonės ar privataus asmens pasiūlymą ir tai puikiai įrodo į paieškos sistemą suvestos frazės „renginiu organizavimas Kedainiai“ nurodomų rezultatų skaičius. Svarbiausia taisyklė ieškant organizatoriaus – tai jo profesionalumas ir originalumas ir šiandien tai tampa vis sunkesne užduotimi, todėl ypatingai svarbu aptarti ko reikėtų ieškoti kokybiškame renginių organizavime.

Atsiliepimai

RenginiaiPati svarbiausia taisyklė ieškant renginių organizatoriaus – tai žmonių atsiliepimai bei, jei yra prieiga, darbų pavyzdžiai. Būkite išrankūs ir nepulkite užsakyti pigiausias paslaugas nė nepasidomėję jų kokybe, nes dažnai gavę prieš tai nepatikrintą produktą žmonės nusivilia ir pasigaili neinvestavę daugiau į kokybę. Gan dažnai daugiausiai mėgėjiškų renginių organizatorių telkiasi būtent mažesniuose miesteliuose, kur nėra tiek daug konkurencijos, todėl būtina į tai atkreipti dėmesį. Tačiau, be abejo, tai nėra taikytina visiškai visiems organizatoriams – pavyzdžiui tokioje srityje kaip renginiu organizavimas Kedainiai yra tas miestas, kurie gali pasigirti gan profesionalia pasiūla savo mieste. Geri atsiliepimai ir populiarumas matyti ne tik klientų atsiliepimuose, bet ir pavyzdinėje medžiagoje.

Pareigos

Skaityti toliau

Kaip keitėsi televizorių pasaulis

KainosAr dažnai pagalvojame apie tai, kad televizorius ir apskritai televizijos evoliucija yra labai senas, ilgą istoriją turintis dalykas. Apie televizorių pokyčius gali kalbėti ir mūsų vyresnioji karta, kuri pirmoji įsigijo televizorius. Televizorių evoliucijos istorija apima daug sričių.

Televizoriaus statusas

Kai tik atsirado pirmieji televizoriai, tai buvo neabejotinas prestižas turėti tokį namie. Jeigu kažkas kaime ar mieste turėdavo vieną, į tuos namus susirinkdavo daug žmonių, ir jie vakare žiūrėdavo televizorių. O tos šeimos vaikaimokykloje neabejotinai būdavo žinomi kaip šeimos, kuri turi televizorių. Tačiau juk tas statusas drauge ir šiek tiek juokingas. Iš tiesų, juk dabar niekas taip negalvoja. Tas statusas buvo dėl to, kad kadaise televizoriai buvo pats naujausias, revoliucinis atradimas. Vėliau viskas keitėsi, kaip ir tokie dalykai, kaip televizoriaus reikšmė. Greitai visi užsikrėtė televizorių manija ir visiems jį reikėjo turėti namie. Keletą dešimtmečių televizoriai buvo būtini namuose ir būdavo nesuvokiama, kaip kažkas gali jų neturėti. Juk tai buvo ir efektyviausia informavimo priemonė, kas be ko. Nespalvotus pakeitė spalvoti, ir tai taip pat tapo statuso pokyčiu. Tačiau prieš porą dešimtmečių sprogus interneto bombai bei atsiradus lengvai įsigyjamiems kompiuteriams, televizoriaus statusas labai pasikeitė. Jo įvaizdžiui pakenkė ne tik konkuruojanti priemonė, bet ir prastą reputaciją turintys televizijos kanalai, įvairūs ne patys geriausi rodomi kanalai, prastos lėkštos laidos, pastebėjimas kad kartais televizija ne informuoja, o iškraipo faktus. Dabar televizorius jau nebeturi tokio gero statuso, kokį kažkada turėjo.

Technologiniai patobulinimai

Skaityti toliau