BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. balandžio mėn.

Tinkamiausio akumuliatoriaus paieškos. Ką padaryti, kad rezultatas pranoktų poreikius?

Geras akumuliatorius gali užtikrinti, kad tinkamai funkcionuojanti transporto priemonė pilnai patenkins poreikius ir leis net labai ilgus atstumus įveikti labai greitai ir paprastai. Svarbiausia, kad akumuliatoriai pigiau nebūtinai yra blogesnis pasirinkimas, kadangi net ir pigiai kainuojantis gaminys gali užtikrinti, kad jūsų poreikiai bus pilnai patenkinti.

Juolab, greta kainos reikia įvertinti ir daugiau kriterijų, kurie užtikrina, kad akumuliatoriai pigiau pilnai patenkins Jūsų poreikius ir garantuos, kad galiausiai viskas bus taip, kaip labiausiai tinka.

Pirmiausia rekomenduojame su galimybėmis susipažinti internete, kadangi bent ten viskas labai aiškiai ir konkrečiai suklasifikuota, kad būtų galima neinvestavus labai daug laiko rasti patį geriausią ir labiausiai poreikius tenkinantį akumuliatorių. Labai svarbu įvertinti tai, kad internetinėse prekybos vietose dirba kvalifikuoti konsultantai, kurie gali padėti rasti tai, kas geriausiai Jums tinka ir kas labiausiai tenkina poreikius.

Skaityti toliau

Gyvatvorė – jūsų geriausia tvora

Prieš imant tvarkyti naują savo sodą ar žemės sklypą, pagalvojate, kad reikės žoliapjovės: https://parkutechnika.lt/elektrines-zoliapjoves. Tai gana akivaizdu, juk neužpilsite viso kiemo smėliu – norėsite žolės, į kurios rasą galėtumėte rytais įsibristi. O ką darysite su tvora? Gal tik dabar ir pagalvosite.

Tikrą tvorą daug kur statyti draudžiama arba sudėtinga

Parko įrangaDėl daugybės priežasčių pamatysite, kad gal jums labiau reikia krūminių augalų ir krumapjoves, o ne derinti statybų leidimus dėl tikros tvoros statymo. Jeigu gyvenate ne plėšikų apsuptyje, nėra tikslo apsitverti aukšta spygliuota tvora. Be to, pagal Lietuvos statybos įstatymus, norint sklypą aptverti tvora, reikia kaimynų leidimų, reikia ir kad tvoros atitiktų aukščio ir pralaidumo šviesai reikalavimus. Taigi, vargo ten nemažai. Galų gale, gyvatvorė kainuoja pigiau. Juk išleisite sodinukams, sėkloms, daigams ir gerai krūmapjovei. O geros tvirtos tvoros kainuoja labai brangiai.

Gyvatvorė ne tik saugo, bet ir džiugina

Skaityti toliau

Kaip atsipalaiduoti prieš kelionę autobusu

Prieš kiekvieną kelionę visi šiek tiek jaudinamės ir patiriame kažkokių rūpesčių, ypač jeigu patys tą kelionę organizuojame. Štai išnuomojame autobusą www.nlbus.lt/lt/autobusu-nuoma/ , bet to nepakanka. Reikia padaryti ir daugiau visokių dalykų, kad kelionė būtų tikrai tvarkinga. Kaip nesusigadinti sau nuotaikos ir nevirsti tikru nervų kamuoliu?

Viską darykite tik pagal sąrašą

Taigi, jeigu organizuojate turistinę kelionę ir ji jau visai ant nosies, reikės dar šį tą padaryti. Žinoma, autobusu nuoma Vilniuje nėra brangi, todėl galite šią paslaugą jau seniau būti rezervavę. Kaip ir žmonių skaičius: jį juk jau turėsite iš anksto. Taigi, beliks pasirūpinti keletu svarbesnių dalykų, kuriuos galėsite daryti pagal sąrašą.

NL BusTačiau sąrašas – labai svarbus dalykas, kuris tiesiog jums galės garantuoti jūsų ramybę. Jeigu viską darysite be sąrašo, jums į galvą nuolat šaudys mintys: o, dar to nepadariau, oi, reikia tą ir tą paimti. Galiausiai lakstysite chaose, nervinsitės, nežinosite, ar viską padarėte, ką nors gal ir pamiršite, neramiai miegosite. Sąrašas – jūsų geriausias partneris, kuris leis jums viską daryti eilės tvarka. Tad skirkite laiko protingam sąrašui pasidaryti. Viską rikiuokite prioritetų tvarka ir pagal tai, kada ką reikia padaryti. Jeigu ką nors prisiminsite, nebijokite, galite įrašyti į sąrašą, skirti tam darbui vietą, bet ne it pamišus pulti daryti tai, ką ką tik prisiminėte.

Prieš kelionę būtinai išsimiegokite

Skaityti toliau

Ką veža vilkikai

Važiuojant tarp miestų auto magistralėmis įvairiomis kryptimis traukia ir naudoti vilkikai, liaudyje vadinami "fūromis". Ką jie veža? Tiek vietinius, tiek tarptautinius krovinius.

Vaisius ir daržoves

VilkikaiPatys didžiausi parduodami vilkikai gali talpinti pačius įvairiausius krovinius. Nors vaisiai ir daržovės yra nedidelis krovinys, visgi, norint jį vežti, reikia gerai pasistengti ir pripumpuoti specialių dujų. Jos leidžia vežti vaisius ir daržoves taip, kad šie noktų jau pačioje fūroje. Kadangi iš esmės tai nėra brangus krovinys, neapsimoka jo gabenti itin dideliais kiekiais. Tad paprastai vaisiai ir daržovės vežami gausesniais kiekiais didelėse fūrose su specialiomis dujomis. Įdomu tai, kad yra ir tarptautinis žymėjimas. Ant vilkikų galo visada yra tam tikri lipdukai, kurie reiškia ir nurodo, kiek ir kokių krovinių yra vežama, tai nurodoma saugumo sumetimais.

Pieną

Pieną veža specialūs vilkikai – cisternos. Tuo metu pienas yra vežamas šaltas ir supirktas iš ūkininkų. Jį galime pamatyti kasdien važinėjant po mūsų šalį. Pačios cisternos dažniausiai niekas neišveža iš šalies, veža į šalyje esančias apdirbimo įmones. O išvežami vilkikais, eksportuojami jau pieno produktai.

Gendantis maistas

Skaityti toliau