BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. rugsėjo mėn.

Miegančios rožės – gėlės, kurios tikrai nustebins solenizantą

Įvairiomis progomis įprasta dovanoti gėlių puokštes, tačiau kartais pasvarstoma apie galimybę pasirinkti kur kas originalesnę dovaną. Vienas tokių sprendimų – tai miegančios rožės, kurių galite užsisakyti čia: https://www.geliusalonas.lt/miegancios-rozes. Šios gėlės yra ypatingos tuo, kad jos po kelių dienų nenuvysta – nuostabiais žiedais galima džiaugtis net iki kelerių metų. Gėlėmis prekiaujančios kompanijos gali pasiūlyti tikrai ypatingas šių gėlių kompozicijas, tad tokia dovana solenizantą tikrai nudžiugins.

Gėlės pigiauUžsienio šalyse miegančios rožės populiarumo sulaukė jau ganėtinai seniai, tačiau Lietuvoje jos pradėjo populiarėti tik pernai. Taigi, jei norisi įteikti tokių gėlių, kurios galėtų džiuginti kuo ilgesnį laiką, ir nereikalautų daug priežiūros, miegančios rožės gali būti tikrai palankiu pasirinkimu. Šiuo metu rasime ne taip ir mažai įvairių kompanijų, kurios galėtų pasiūlyti miegančių rožių įsigijimą, taigi, palanku atsižvelgti į tam tikrus svarbiausius kriterijus, ir rasti tinkamiausią sprendimą tikrai nebus labai keblu.

Skaityti toliau