BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2014 m. lapkričio mėn.

Greitas kreditas: atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus

Greitas kreditas – tai toks skolinimosi būdas, kuris praverčia tuomet, kada pinigų reikia gana skubiai. Jei užpildžius paraišką yra gaunamas teigiamas atsakymas dėl kredito suteikimo, tokiu atveju pinigai banko sąskaitą pasiekia iš tiesų labai greitai, ir tai yra didžiausias šio skolinimosi būdo privalumas. Vis dėlto, neretais atvejais kyla įvairių klausimų, susijusių su greitaisiais kreditais, taigi, kokie jų yra patys dažniausi?

greitas kreditasVienas dažniausiai užduodamų klausimų yra tai, kam gali būti suteikiamas greitas kreditas. Paprastai jis gali būti teikiamas tiems asmenims, kurie yra pilnamečiai LRS piliečiai, gaunantys pastovias pajamas ir neturintys pradelstų mokėjimų (tai yra, labai svarbu yra tai, kad norintis pasiskolinti asmuo nepriklausytų rizikos grupei ir nebūtų įtrauktas į skolininkų bazę).

Taip pat neretai kyla klausimas, kaip gali būti paimamas greitas kreditas, ir populiariausias pasirinkimas – tai paraiškos pildymas internetu. Visai nebūtina eiti iš namų, norint pasiskolinti pinigų, nes viską galima atlikti tiesiog internetu. Tereikia pasirinkti kreditus teikiančią bendrovę (šiandien jų galima rasti ne taip ir mažai, todėl visada palanku įvertinti, kuri įmonė gali pasiūlyti pačias tinkamiausias skolinimosi sąlygas), prisiregistruoti jos internetiniame puslapyje ir užpildyti paraišką norimo dydžio kreditui. Tai tikrai ilgai netruks, ir labai greitai jums bus pateiktas atsakymas dėl kredito suteikimo. Jei bus nuspręsta suteikti jums norimo dydžio kreditą, tokiu atveju pinigai banko sąskaitą pasieks iš tiesų labai greitai.

Dar vienas gana dažnai užduodamas klausimas yra tai, kaip turi būti grąžinamas kreditas, ir ar yra galimybė atidėti mokėjimo terminą, jei iškiltų tam tikrų nenumatytų sunkumų. Grąžinti kreditą yra labai paprasta – tereikia pervesti į bendrovės banko sąskaitą tam tikro dydžio pinigų sumą, mokėjimo paskirtyje nurodant tam tikrus reikiamus duomenis. Jei nutiktų taip, kad nepavyktų grąžinti kreditą laiku, tokiu atveju kartais yra galimybė atidėti mokėjimo terminą, tačiau šią paslaugą teikia ne visos kreditus teikiančios bendrovės, todėl svarbu tuo pasidomėti dar prieš pildant paraišką.

Jei iškyla tam tikrų neaiškumų, visada galima pasiskaityti informaciją kreditus teikiančių įmonių internetiniuose puslapiuose: paprastai čia yra pateikiama tam tikra klientams naudinga informacija, o taip pat ir atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus.