BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2013 m. gruodžio mėn.

Nuotraukos internetu – taupantiems laiką

Kartais pasvarstoma, ar skaitmeninės nuotraukos gali pakeisti popierines, tačiau popierinės nuotraukos vis dar užsakinėjamos, tiesiog rečiai ir didesniais kiekiais. Anksčiau buvome pratę vos tik pabaigę fotoaparato juostelę iš karto užsisakyti ir nuotraukas, vos tik ją išryškiname, o dabar nuotraukas galime peržiūrėti per kompiuterį, taigi, tokios skubos nebėra kaip anksčiau. Taigi, prisiruošti nuvykti į foto saloną gali būti gana sudėtinga, ir tai vis atidėliojama. Taigi, bene geriausia išeitis – nuotraukos internetu, kurios gali būti užsakomos tiesiog neišeinant iš namų.

nuotraukos internetuNuotraukos, užsakomos internetu, paprastai kainuoja kur kas pigiau nei fotosalone, o jei užsakomas didelis kiekis nuotraukų, kainos skirtumas gali būti tikrai nemenkas.

Kol užsisakysite nuotraukas, sugaišite vos dešimt ar penkiolika minučių, priklausomai nuo to, kiek jums nuotraukų reikės įkelti. Taigi, daugiausiai laiko sugaišite tol, kol atsirinksite nuotraukas, kurias norėsite spausdinti. Jei jau seniai užsakinėjote popierines nuotraukas, tai gali gerokai užtrukti – juk per ilgą laiką tiek daug visko nutinka: švenčiami gimtadieniai, kitos svarbios progos, taip pat aplankomos svečios šalys. Taigi, tikrai yra iš ko pasirinkti nuotraukų.

Skaityti toliau

Vartojamoji paskola: klausimai ir atsakymai

Kartais pritrūksta pinigų tikrai svarbiems dalykams, tačiau dar kartą skolintis iš draugų bei artimųjų nesiryžtama. Taigi, ką daryti tokiu atveju? Bene geriausia išeitis – vartojamoji paskola, kuri klientams dabar gali būti suteikiama itin palankiomis sąlygomis. Kartais pasiimti tokią paskolą nesiryžtama, nes paprasčiausiai trūksta informacijos, taigi, kas yra vartojamoji paskola ir kokios jos sąlygos?

Vartojamoji paskolaVartojamoji paskola – tai pasiskolinta pinigų suma, kurią turite grąžinti per tam tikrą laiką. Greitųjų kreditų bendrovės siūlo vartojamąją paskolą iki 10 000 litų, ir ji gali būti grąžinta per dvejus metus. Kiekvieną mėnesį reikės mokėti nustatyto dydžio įmokas, kol paskola bus grąžinta.

Kaip pasiimti vartojamąją paskolą? Tai galite padaryti internetu. Jums tereikia prisiregistruoti ir pateikti savo paraišką paskolai gauti.

Per kiek laiko suteikiama vartojamoji paskola internetu? tai priklausys nuo to, kada pateksite savo paraišką. Jei ją pateiksite įmonės darbo metu, pinigai jus pasieks vos per 15 minučių.

Skaityti toliau