BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2015 m. rugpjūčio mėn.

Ar verta parduoti mišką supirkėjui?

Jei norima parduoti turimą miško sklypą, tenka ieškoti, kas perka mišką, ir visada yra tikimasi, kad pavyks atrasti pirkėjus, siūlančius pačias palankiausias miško kainas. Bene dažniausiai yra nusprendžiama pirkėjų ieškoti įvairiuose skelbimų portaluose, tačiau neretai paieška trunka pernelyg ilgai, tad neretai keliamas klausimas, ar verta mišką parduoti supirkėjui. Taigi, ar tokia pasirinkimo galimybė galėtų pasiteisinti?

Jei yra tikimasi, kad mišką pavyks parduoti kuo greičiau, tokia galimybė gali būti viena palankiausių, nes jums nereikės gaišti laiko, norint susirasti pirkėją. Jei yra nusprendžiama pirkėjo ieškoti talpinant skelbimus, gali tekti laukti gana ilgą laiką, kol atsiras susidomėjusių pirkėjų, tačiau tuomet, jei nuspręsite mišką parduoti miškus superkančioms įmonėms, galite būti tikri, kad viskas vyks pakankamai greitai, ir jums nereikės gaišti laiko, ieškant pirkėjo.

Lietuvos miškaiĮvairių įmonių, kurios perka mišką, galima rasti ne taip ir mažai, tad palanku palyginti, kokios bendrovės siūlo pačias palankiausias sąlygas. Įsitikinsite patys, kad visada galima atrasti tokią bendrovę, kuri siūlo pačias geriausias miško supirkimo sąlygas, tad priimti tam tikrą sprendimą nebus labai sudėtinga.

Skaityti toliau