BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2019 m. liepos mėn.

Paskolos iš tarpusavio skolinimosi platformų

Norite gauti paskolą iš žmonių, tačiau nežinote, ką jums vertėtų pasirinkti? Galvojate apie oficialius kreditorius? Tačiau taip pat esate girdėję, kad šiandien vis labiau populiarėja tarpusavio skolinimosi platformos? Tokiu atveju jums reikėtų labai atidžiai įvertinti daugybę skirtingų detalių, kad galėtumėte nuspręsti, kuris variantas jūsų atveju galėtų būti pats tinkamiausias ir labiausiai atitiktų jūsų asmeninius poreikius. Žinoma, nėra jokių abejonių, kad kiekvienas atvejis yra labai skirtingas, todėl visiškai suprantama, kad tai, kas tinka vieniems, gali visiškai netikti kitiems. Dėl šios priežasties jūs taip pat turite atsižvelgti ir į savo konkrečius lūkesčius bei numatytus tikslus.

Paskolos is zmoniuTuo tarpu, jei jūs nenorite įsipareigoti oficialiems kreditoriams ir mieliau paskolą gautumėte iš žmonių, tuomet jums galėtų pagelbėti populiariausios tarpusavio skolinimo platformos, kurių šiandieninėje Lietuvoje yra pakankamai daug. Tiesą sakant, tarpusavio skolinimosi platformos ir jų išduodamos paskolos iš žmonių jau seniai yra labai populiarios – tiek Lietuvoje, tiek ir kitose pasaulio šalyse. O tai reiškia, kad vartotojai turi labai didelę pasirinkimo laisvę ir gali be jokio vargo surasti jiems tinkančiomis sąlygomis pasižyminčias paskolas internetu.

Skaityti toliau

Naujos statybos butai ir komercinės patalpos Vilniuje

Šiuo metu labai daug naujos statybos butų ir patalpų statoma Lietuvos sostinėje. Butai ir komercinės patalpos Vilniuje siūlomi įvairiuose rajonuose ir įvairių dydžių, išplanavimų, ir kt. Jei ieškote naujo būsto ar patalpų savo darbinei veiklai, tai turite žinoti kaip neapsirikti ir išsirinkti tinkamai.

Komercija VilniusPerkant nekilnojamąjį turtą, nepriklausomai nuo jo paskirties, reikia išskirti tam tikrus svarbius aspektus, kurie padės nesuklysti. Vienas iš svarbiausių yra tikrai ne kaina. Ir klysta tie, kurie mano, kad reikia pirkti kuo pigesnį butą ar patalpas. Kaina tikrai neturėtų būti lemiamas kriterijus. Dažnai už itin mažos kainos slypi kas nors, kas ją lemia, nors dažnai bandoma nuslėpti trūkumus. Pavyzdžiui, galima rasti pigų naujos statybos butą, tačiau ieškant tokios mažos kainos priežasčių galima išsiaiškinti, kad tai yra labai prastas rajonas, kuriame netoliese yra gamykla ar itin triukšmingi kaimynai, kurie dar ilgai nežada išsikraustyti.

Skaityti toliau