BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

6 būdai, kaip padaryti, kad jūsų automobilis kvepėtų kaip naujas

AmourdevilAr ką tik nusipirkote visiškai naują automobilį? O gal automobilyje praleidžiate tiek daug laiko, kad naujo kilimėlio, odinio salono ir gamyklinio šviežumo kvapas jau ėmė blėsti? Nepriklausomai nuo to, kuri situacija jums tinka, nesijaudinkite. Galite lengvai pasiekti, kad jūsų automobilis vėl kvepėtų kaip naujas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip tai padaryti. Yra daugybė dalykų, kuriuos galite padaryti, kad jūsų automobilis kvepėtų gaiviai ir švariai. Nuo oro valytuvo (geriausia tokio, kuris pašalina ne tik daleles, bet ir kvapus) įrengimo iki namų kvapiklių naudojimo, kad kvapai netaptų slogūs, yra daugybė būdų, kaip galite padaryti, kad jūsų automobilis vėl jaustųsi kaip naujas. Plačiau: amourdevil.com/kategorija/automobiliu-kvapai puslapyje.

Pakeiskite oro filtrą

Automobilio oro filtras yra viena pirmųjų vietų, kurioje gali atsirasti kvapas. Jei oro filtras užsikemša dulkėmis, tai gali turėti įtakos jūsų automobilio kvapui. Kad automobilis kvepėtų gaiviai, filtrą keiskite kasmet. Jei jums įdomu, kaip pakeisti automobilio oro filtrą, procesas skiriasi priklausomai nuo markės ir modelio. Apskritai reikės atidaryti variklio dangtį, rasti oro filtrą, išimti seną oro filtrą, išvalyti filtro korpusą ir tada sumontuoti naują filtrą. Tada uždarykite variklio dangtį ir viskas baigta. Kvepalų mėginukai iš AmourD’evil visiems perkantiems kvepalus.

Įdėkite kvapus naikinančio sauso kilimų dezodoranto

Jei jūsų automobilis kvepia prakaitu ar senų cigarečių dūmais, sausas kiliminės dangos dezodorantas gali būti puikus pasirinkimas jam atgaivinti. Norėdami naudoti sausą kilimėlių dezodorantą, pirmiausia išsiurbkite kilimėlį. Tada pakratykite dezodorantą ant kilimo ir palikite jį veikti 24 valandas. Galiausiai dar kartą išsiurbkite kilimą, kad pašalintumėte dezodoranto granules. Kilimus taip pat galite valyti vandeniu naudodami garų valytuvą. Taip išvalysite kilimus ir kartu pašalinsite kvapus.

Retkarčiais atidarykite langus

Vienas iš paprasčiausių būdų, kaip padaryti, kad automobilis kvepėtų gaiviai, – laikas nuo laiko atidaryti langus. Tai galima daryti stovint arba važiuojant. Taip į automobilį pateks šviežio oro, kuris padės pašalinti kvapus. Jei naudojate automobilį ilgoms kelionėms, gali būti gera idėja laikyti langus uždarytus, kad kvapai netaptų pernelyg stiprūs. Tačiau jei automobilį naudojate trumpesnėms kelionėms, pravartu kartkartėmis atidaryti langus, kad į vidų patektų šviežio oro.

Naudokite automobilio gaiviklius

Automobilio gaiviklių būna įvairiausių formų, dydžių ir kvapų. Juos galima pakabinti ant galinio vaizdo veidrodėlio arba įdėti į specialų automobilio kvapų spaustuką. Galima rinktis iš daugybės skirtingų automobilių kvapų – nuo kolino iki tokių kvapų kaip kavos pupelės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *