BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2020 m. spalio mėn.

Patogiausi būdai gauti kreditą

Norite pasiskolinti? O galimybių įvairumas! Skolinkitės kaip tik norite. Nuvykę į įmonės biūrą, per internetą, per telefoną. Be užstato, su juo… Pasirinkimas tikrai platus, svarbiausia pasirinkti pagal turimą poreikį ar bent jo įsivaizdavimą. Tai ko norite jūs? Gauti kreditą pigiai? O gal aktualiau patogumas? Na, o galbūt ieškote kažko išskirtinio, nes įprastas greitasis kreditas – nebe jūsų nosiai? Iš tikrųjų, tai būdų gauti kreditą yra daug. Bet čia mes pasikalbėsime apie kelis tokius, kurie yra patogiausi. Taigi, patogiausi būdai pasiskolinti – jūsų teismui.

SMS kreditai

Čia yra senas, senas būdas. Galbūt net pamenate tokių kurioziškų istorijų, kur koks nors įkaušęs valstietis pasiūlo draugams nusipirkti daugiau svaigalų. Deja, bet visiems trūkstant pinigų, jis išsitraukia telefoną, spusteli kelis telefono klavietūros mygtukus ir sms kreditas dar tą pačią minutę atsiduria jo sąskaitoje. O ryte atsikėlus niekas nieko neprisimena ir taip prasideda problemos… Bent iš dalies dėl to buvo apriboti būdai gauti paskolą telefonu visą parą. Dabar – tik nuo 08:00 ryto iki vėlaus vakaro galima pasiskolinti.

Greitieji kreditaiBet faktas išlieka faktu: paskolos telefonu – dar pasiekiamos. Dabar tik negalima to padaryti visą parą. Bet tai nieko nekeičia, jei gali sau leisti palaukti. Tik nereikėtų įsivaizduot, kad pasiėmėt telefoną, išsiuntėt sms žinutę ir kreditas įkrenta į jūsų sąskaitą. Ne, ne, ne. Jums reikia būti užsiregistravusiam pas paskolas telefonu išduodantį kreditorių ir reikia būti pasitvirtinus savo tapatybę ir patikimumo, kurio štampą gausite tik grąžinus bent vieną paskolą. Bet tą padarius – Martynai, tau mėlynas dangus. Galėsite SMS kreditus gauti akies mirktelėjimu.

Skaityti toliau