BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2020 m. birželio mėn.

Moderni plėvelė stogui

Šiais laikais viskas paremta efektyvumu – tai ypač atsispindi statybų sektoriuje. Tam, jog namai būtų ekonomiški ir efektyvūs, jų energinė klasė turi būti itin aukšta. Norint pasiekti aukštą energetinę klasę, turi būti naudojamos medžiagos, kurios yra naujoviškos ir efektyvios. Plevele stogui yra vienas iš tokių pavyzdžių – tik kokybiška plevele stogui gali užtikrinti viso pastato sandarumą.

Galite pagalvoti – kokio velnio stogui dar reikalinga plėvelė, juk tai ne šiltnamis? Nors iš pirmo žvilgsnio taip gali pasirodyti, tačiau realybė yra visai kitokia. Plevele stogui yra skirta tam, jog drėgmė ir oras nejudėtų per visas namo konstrukcijas. Kitaip tariant, ji veikia tarsi apsauginis skydas.

Plevele stoguiLabai svarbu ne tik pati plėvelė, bet ir teisingas jos panaudojimas. Neapsigaukite, savo rankomis to tikrai nepadarysite (nebent esate daug patirties turintis statybininkas, kuris specializuojasi stogų dengime) – geriau patikėkite šią užduotį savo srities žinovams. Matote, montuojant plėvelę ant stogo ją labai lengva pažeisti. Pažeidus plėvelę, pradingsta visos jos gerosios savybės, kadangi pro vieną, kad ir mažą tarpelį, į konstrukcijos vidų pradeda judėti tiek oras, tiek ir drėgmė.

Kaip išsirinkti meistrus, galinčius sumontuoti plevele stogui?

Skaityti toliau

Ką reikia žinoti apie automobilių pardavimą?

Nusprendus parduoti automobilį, savininkams kyla daug klausimų, nes nežino kaip parduoti. Vieni ieško, kur talpinti skelbimus apie pardavimą, o kiti ieško tokios paslaugos, kai skelbiasi, kad superkame automobilius. Ką rinktis, jeigu norite greitai ir be sunkumų parduoti turimą automobilį?

AutomobiliaiDažniausiai automobilius parduoti žmonės nusprendžia per skelbimus internete. Dabar gausu įvairių interneto svetainių, kuriose galima talpinti automobilio nuotraukas ir aprašyti savo parduodamą automobilį. Vienos interneto svetainės yra nemokamos, o kitos mokamos. Tiesa, dažnai nutinka taip, kad įkėlus skelbimą į nemokamą interneto svetainę yra labai mažas susidomėjimas arba jo visai nėra, dėl to daugelis automobilių savininkų norėdami parduoti automobilį renkasi mokamas interneto svetaines, kuriose galima talpinti skelbimus. Tiesa, ir čia dažnai praeina daug laiko, kol automobilį kas nors nuperka, nebent kaina būna labai maža. Skelbimo laikymas mokamoje interneto svetainėje kainuoja ir jeigu automobilis yra nebrangus, tai suma gali pasirodyti didelė. Tokie skelbimai ne visuomet yra veiksmingi.

Skaityti toliau