BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2020 m. balandžio mėn.

Plaukų mezoterapijos privalumai: ką reikia žinoti?

Mezoterapijos plaukams nauda žinoma daugeliui žmonių. Tai yra procedūra, kurios metu sumažinamas plaukų slinkimas. Jeigu jus domina plaukų mezoterapija Kaune ir tai, kokie yra jos privalumai, tai verta apsilankyti šioje https://prp-procedura.lt interneto svetainėje. Ką reikia žinoti apie plaukų mezoterapiją?

PRP procedūrosPlaukų slinkimas ir nuplikimas yra daugeliui žmonių labai nemalonus procesas. Galima tik paminėti, kad tai nėra tik vyrų problema, kaip įprasta manyti. Plaukų slinkimo problemos kamuoja ir moteris. Dažniausios to priežastys, kodėl slenka plaukai yra susijusios su stresu, netinkamu gyvenimo būdu, amžiumi, ligomis ir t.t. Labai svarbu išsiaiškinti priežastį, kodėl plaukai pradėjo slinkti. Galbūt neseniai patyrėte stresą? O gal išsibalansavo hormonai? Kiekvienas žmogus, kuris susiduria su plaukų slinkimu, turėtų išsiaiškinti priežastį. Jei tai nėra streso ar prastos mitybos pasekmė, tai reikia apsilankyti pas gydytojus, kurie jums paskirs tyrimus ir nustatys plaukų slinkimo priežastis. Žinoma, to nepakaks, kad greitai augtų plaukai, todėl galima rinktis ir papildomas priemones, kaip plaukų mezoterapija.

Skaityti toliau

Terminai susiję su verslo paskolomis

Verslo paskolos dažnai būna galvos skausmas įmonėms, nes reikia išsirinkti geriausias sąlygas siūlantį finansuotoją. Norint suprasti visas sąlygas ir sutartį, kurią ruošiamasi pasirašyti, pravers dažniausiai naudojamų terminų paaiškinimai.

Pelnas ir nuostoliai – tai įmonės įvykdyti pardavimai ir turėtos išlaidos per tam tikrą laiką, pavyzdžiui 2019 metais.

Pinigų srauto ataskaita parodo iš kur ir kiek įmonė gavo grynųjų pinigų ir kaip juos išleido per apibrėžtą laikotarpį. Ši ataskaita įprastai skelbiama kas ketvirtį. Ji parodo ar įmonės finansinė padėtis yra stabili, ar ji turi pakankamai pinigų išlaidoms padengti.

Finansavimo įmonė greičiausiai norės turėti besiskolinančios bendrovės pelno (nuostolių) ir pinigų srautų ataskaitas. Nuo jų gali priklausyti ir verslo paskolų sąlygos. Jeigu įmonių pelnas ženkliai didesnis už nuostolius, kreditorius norės suteikti finansavimą ir stengsis sudaryti sąlygas ilgalaikiam bendradarbiavimui.

Užstato dažniausiai reikalaujama, kai verslo paskolų sumos yra didelės arba rizikingos. Užstatytu turtu dažniausiai tampa nekilnojamas turtas, vertingi daiktai, įranga, finansinės sąskaitos. Jis suteikia garantiją finansuotojui, kad neišgalint atsiskaityti, bus sumokėta nekilnojamu turtu.

Skaityti toliau