BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2020 m. vasario mėn.

Baidarių nuoma: kaip išsirinkti?

Gražioji VilnelėPlaukti baidarėmis ir patirti daug smagių nuotykių pasiryžta vis daugiau žmonių. Šiuo metu labai populiari yra baidariu nuoma Vilnele. Apie šį populiarų maršrutą ir kitus pasirinkimus galite daugiau sužinoti apsilankę šioje vilniaus-baidares.lt interneto svetainėje. Ką reikia jums sužinoti, jeigu norite plaukti su baidarėmis?

Svarbiausia – išsirinkti, kur norite plaukti. Pagalvokite, ką norite matyti plaukimo metu. Vieni nori gėrėtis miškais, kiti ieško kur galima būtų plaukti ir matyti pušynus su smėlėtais krantais, o dar kiti nori plaukti stebint tiek gamtos vaizdus, tiek ir Vilniaus senamiestį. Kiekvienas nori skirtingų vaizdų ir potyrių, todėl reikia patiems pagalvoti, ką norite pamatyti. Tinkamai pasirinkti maršrutą dažnai sunku ne tik tiems, kurie plaukia pirmą kartą, bet ir tiems, kurie plaukia jau ne pirmą kartą, nes jie jau daug ką matė, todėl reikia nuspręsti, ką šį kartą norės pamatyti. Nesvarbu ar plauksite pirmą kartą, ar plauksite jau kažkelintą kartą. Visais atvejais reikia pasirinkti tokį maršrutą, kuris bus tinkamas jūsų fiziniam pasirengimui ir tam, ką norite matyti plaukimo metu arba, kur norite pailsėti. Lietuvoje yra daug gražių vietų skirtinguose šalies regionuose. Pagalvokite, kuriame regione norite plaukti ir ieškokite tinkamo maršruto.

Skaityti toliau

Dušo ir vonios kėdutės

Dušo įrangaMaudynės duše ir vonioje turi būti saugios. Tam dabar naudojamos specialios dušo kėdutės arba vonios kėdutės. Jos skirtos tiek judėjimo negalią turintiems žmonėms, tiek ir visiems tiems, kuriems yra sunku judėti ar stovėti, ar atsistoti ir pan. Apie šias kėdutes reikia sužinoti daugiau, kad galėtumėte tinkamai pasirinkti.

Šiuo metu yra daug parduotuvių, kurios prekiauja specialiomis dušo ir vonios kėdutėmis. Ieškodami tinkamų turite peržiūrėti ką siūlo skirtingi pardavėjai. Dušo ir vonios kėdutės parduodamos fizinėse ir internetinėse parduotuvėse. Labai gerai, jeigu skirsite laiko ir nueisite į parduotuvę apžiūrėti tokių kėdučių. Žinoma, jeigu neturite tam laiko, reikia ieškoti internete. Beje, internetu ieškoti tinkamų jums kėdučių daug paprasčiau. Jūs galite daug greičiau surasti tinkamas jums parduotuves ar prekes. Tik labai svarbu, kad nesvarbu, iš kur ir, kaip pirksite dušui ar voniai skirtą kėdutę, reikia teikti pirmenybę kokybei. Galite pasidomėti, kurie gamintojai gamina dušo ir vonios kėdutes iš kokybiškų medžiagų.

Skaityti toliau

Durų ir grindjuosčių pasirinkimas

Dauguma pirkėjų niekaip negali apsispręsti kokios durys jiems tinkamos. Vieni sako, kad jiems tinkamos šarvuotos, kitiems medinės lauko durys. Kai kalbama apie vidaus duris, tai nuomonės taip pat labai išsiskiria. Tuo tarpu apie vieną labai reikalingą prekę darant remontą daugelis pirkėjų tiesiog pamiršta. Tai yra grindjuostės. Jų pasirinkimas ir derinimas prie durų, sienų ar grindų taip pat yra sudėtingas. Ką reikia apie tai žinoti?

Kambario įrangaLauko ir vidaus durys bei plintusai parduodami specializuotose parduotuvėse. Kiekvienas pirkėjas turi žinoti, kad tokias prekes galima pirkti tiek internetu, tiek ir fizinėje parduotuvėje. Kuo skiriasi pirkimo būdai? Pirmiausia skiriasi tuo, kad atėjus į fizinę parduotuvę galima apžiūrėti kaip iš tikrųjų atrodo durys ar plintusai. Daugeliui klientų labai svarbu pamatyti kaip iš tikrųjų atrodo įvairios medžiagos ar spalvos. Tokiu atveju jiems būna lengviau pasirinkti. Tai vienas iš didžiausių privalumų, jeigu perkama iš fizinės parduotuvės. Perkant internetu tokios galimybės nėra, tačiau ne visiems pirkėjams to reikia. Dauguma tiesiog nori greitai nupirkti reikiamas prekes ir laukti, kol jas atveš į namus. Taigi, pirkti duris ar plintusus internetu yra labai naudinga tiems, kurie nori taupyti savo laiką ar nemėgsta vaikščioti po parduotuves. Be to, pirkti internetu galima pigiau. Daugeliu atvejų čia siūlomos mažesnės kainos, nei fizinėse parduotuvėse. Nuspręskite, kokiu būdu norite pirkti.

Skaityti toliau

Buto pirkimas: ką reikia žinoti?

Kiekvienas pirkėjas, kuris ieško sau tinkamo buto, susiduria su tam tikrais klausimais. Šiuo metu daugelį domina butai Klaipėda, todėl metas apie tai sužinoti daugiau. Žinant į ką atkreipti dėmesį renkantis butą, galima greičiau rasti tinkantį pasiūlymą.

Jaukus butasKiekvieną kartą, kai pradedamos buto paieškos, reikia pirmiausia pažiūrėti, kokia yra pasiūla tuo metu. Peržiūrėti skelbimus, pavyzdžiui, parduodami Saulės butai Klaipėda ir nuvykite apžiūrėti jums patinkančius pasiūlymus. Tiesa, neretai skelbimuose nurodomi tik butų privalumai, o svarbūs trūkumai neminimi. Dėl to, paieškų pradžioje rekomenduojama vykti ir pažiūrėti patinkančius butus, nes taip galima bus suprasti į ką atkreipti dėmesį renkantis kitus pasiūlymus. Pavyzdžiui, skelbime nurodomi duomenys ir informacija jums yra tinkama, iš nuotraukų taip pat viskas atrodo labai gerai, tačiau jūs neatkreipiate dėmesio į tai, kad nuotraukos rodomos tik iš vidaus. Namo išorės nuotraukų nėra. Atvykus gali paaiškėti, kad namo fasadas reikalauja remonto arba namas yra šalia kitų prastai atrodančių pastatų, o gal jis yra itin prastoje vietoje. Tokiu atveju kitą kartą žiūrėdami skelbimus ir pamatę, kad nėra kažkokių svarbių detalių, jūs galėsite niekur nevykti, o prašyti, kad savininkas ar tas, kuris parduoda butą, jums atsiųstų papildomų nuotraukų ar nurodytų papildomus duomenis ir informaciją. Tokiu būdu jūs išmoksite ieškoti tinkamo pasiūlymo taupydami laiką ir nevažiuodami žiūrėti kiekvieno naujo skelbimo.

Skaityti toliau

Verslo paskolos rizika

Šiandien yra nemažai finansų įmonių, kurios siūlo verslo paskolas be užstato ar su juo privatiems asmenims bei verslo segmentui. Patyrinėsime įvairius skolinimosi niuansus.

Norintys skolintis ir užstatyti savo nekilnojamą turtą (NT) susidurs su rizika: kokia užstatyto turto vertė yra dabar ir kokia ji bus po 5 metų? Dažnai imamos verslo paskolos keliems metams, užstatant NT. Peržvelgus 15 metų NT kainas Lietuvoje galima pastebėti ženklų kainų kritimą ir kilimą. Niekas nežino, kokia jo vertė bus po 2-5 metų. Atėjus sunkesniems laikams ir neįstengiant grąžinti paskolą, didelė tikimybė, kad NT vertė kris, taigi gali tekti prarasti NT ir dar likti skoloje.

Prieš įkeičiant savo turtą dėl paskolos reikia labai gerai apskaičiuoti, kur ir kaip investuoti pinigus, kad blogiausiu atveju pavyktų juos grąžinti. Galbūt galima išsiversti su mažesne verslo paskola be užstato? Reikėtų apgalvoti kelis metus į priekį – kokias pajamas tikimasi gauti ekonomikos augimo, stagnacijos ir smukimo atveju. Taip pat, reikėtų turėti planą visais trimis atvejais.

Skaityti toliau