BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2019 m. spalio mėn.

Svarbiausi kriterijai renkantis televizorių

Be televizoriaus sunku įsivaizduoti savo namus, todėl prireikus naujo skubame ieškoti tinkamiausio. Tarp daugybės gamintojų ir skirtingų modelių daugelis pirkėjų ieško užrašo – televizoriai akcija. Savaime suprantama, kad visi nori sutaupyti, tačiau reikia žinoti ne tik kaip rasti palankią kainą, bet ir kokie kriterijai yra svarbiausi renkantis televizorių.

Jeigu norite turėti tokį televizorių, kuris bus tinkamas patalpai, kurioje bus ir leis mėgautis kokybišku vaizdu, tai reikia išsirinkti tinkamą įstrižainę. Nereikia galvoti, kad kuo didesnis ekranas, tuo bus geriau. Ekrano dydis parenkamas pagal atstumą tarp televizoriaus buvimo vietos ir ten nuo, kur bus sėdima bei žiūrima. Pavyzdžiui, esant atstumui 1,25 metro reikėtų rinktis 32 colių ekrano televizorių, o norint 55 colių ekrano televizoriaus reikėtų, kad atstumas būtų nuo 2 metrų.

Televizorius žemesne kainaŽinoma, svarbus kriterijus renkantis televizorių – vaizdo kokybė. Jeigu planuojate žiūrėti daug vaizdo, kuris yra 4 K, tai reikia rinktis televizorių, kuris turi 4 K standartą. Tai yra 4096 x 3112 arba 3840 x 2160 pikselių. Renkantis Full HD televizorius reikia žinoti, kad tokių yra daugiausia pardavime. Tai yra vidutinės klasės standartas, kuris skirtas plačiam filmų pasirinkimui ir žiūrėti skaitmeninę televiziją. Tuo tarpu biudžetinės klasės televizoriaus raiška yra HD Ready, kas reiškia, kad yra 1280 x 720 pikselių. Dar reikia žinoti tokius kriterijus, kaip ekrano matrica. LCD arba LED technologijų televizoriai yra labiausiai perkami. Galima sakyti, kad tai pigiausias pasirinkimas norint gero vaizdo. OLED technologija yra brangiausia, tačiau vaizdas joje rodomas labai geras. Tarpinis variantas tarp LED ir OLED – QLED. Jis pasižymi gera vaizdo kokybe ir lenkia LED, tačiau neprilygsta OLED.

Skaityti toliau

Paskolos su 0% palūkanų norma

Pirma paskola nemokamaiJei jūs niekada nebuvote pasinaudoję paskolomis, turbūt manote, kad paskolos be palūkanų yra tik reklaminis triukas, kuriuo yra bandoma pritraukti daugiau klientų? Tačiau, laimei, tokie pasiūlymai iš tikrųjų egzistuoja. Be abejo, paskolos be palūkanų yra siūlomos tikrai ne kiekvienoje kredito bendrovėje. Tokie pasiūlymai nėra dažni, tačiau įprastai juos taiko kredito bendrovės. Žinoma, tokių patrauklių pasiūlymų atveju taip pat yra įvairių papildomų sąlygų. Pavyzdžiui, įprastai paskolos be palūkanų yra siūlomos pirmą kartą į kreditorius besikreipiantiems vartotojams, kurie nori pasiskolinti mažesnę pinigų sumą. Tai reiškia, kad jei jus domina labai didelės vertės paskola, jai bus taikomos palūkanos. Kita vertus, kai kurie kreditoriai siūlo paskolas be palūkanų net ir didelėms paskolos, tačiau tuomet paskolą reikia grąžinti bet labai trumpą laikotarpį.

Suprantama, kad egzistuoja ir dar viena labai svarbi taisyklė – jei paskola be palūkanų nėra grąžinama laiku, tuomet paskolai yra ne tik pradedamos taikyti palūkanos, tačiau taip pat būna taikomos ir papildomos sankcijos, tokios kaip delspinigiai. Jau nekalbant apie tai, kad laiku nepadengus savo prisiimtų finansinių įsipareigojimų, akimirksniu yra pabloginama ir jūsų asmeninė kredito istorija. Todėl jei galvojate kreiptis dėl paskolos be palūkanų, taip pat turite būti visiškai tikri, kad jos grąžinimas jums nesukels visiškai jokių nepatogumų ir nesklandumų.

Skaityti toliau