BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. gruodžio mėn.

Atlėpusios ausys. Ar operacija yra būtina?

Atlėpusios ausys yra gana nemalonus veido pokyčius koreguojantis aspektas, kuris gali sukelti žmogui tikrai gana daug diskomforto. Nors vieniems tai gali pasirodyti paprasčiausia smulkmena, tačiau kiti sutinka, kad tai sukelia problemų bendraujant su žmonėmis. Juolab, ausų korekcija šiuo metu gana greitai ir paprastai atliekama procedūra, tad galite būti tikras, kad nereikės gaišti savo laiko, ruoštis procedūrai ar net baimintis, kad ji gali Jums kaip nors pakenkti.

Ausų korekcija yra viena paprasčiausių procedūrų. Norėdami sužinoti daugiau – skaitykite toliau.

Nuo ko priklauso ausų forma?

Tokia smulkmena kaip ausų korekcija labai pakeisti žmogaus gyvenimą. Ne visi gimstame su puikia išvaizda, kuri džiugintų ne tik mus pačius, tačiau ir aplinkinių akis. Labai dažnai ausys koreguojamas, kadangi jos per daug atlėpusios. Ausų formą ir dydį mes dažniausiai paveldime iš savo tėvelių, taigi tai yra genetinis paveldas. Jeigu turite gražias ausis – galite pasakyti savo tėveliams ačiū. Dažniausiai jau po 20 nėštumo savaitės matyti, kokias ausytes turės vaikas. Nors dažniausiai niekas į tai nekreipia dėmesio tol, kol vaikas negimsta ir matyti, kad jo ausytės yra labai atsikišusios.

Skaityti toliau