BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2018 m. birželio mėn.

SEO klaidos, kurios dažniausiai randamos internetiniuose tinklalapiuose

Nors atrodo, kad šiais laikais yra labai daug SEO specialistų, kurie yra pasiruošę sutvarkyti Jūsų internetines svetaines, visgi, peržiūrėjus net ir optimizuotus pavyzdžius, galima pamatyti, kad tam tikros SEO klaidos kartojasi nuolatos. Beveik visos susijusios su turinio valdymo sistema bei internetinio puslapio turiniu. Pataisyti klaidas, jas radus – nebus sunku.

Pirmasis žingsnis – naikinti klaidas, o tik paskui gerinti internetinio puslapio poziciją Google paieškos sistemoje.

Pavadinimai ir antraštės

Norint sukurti tinkamą antraščių struktūrą būtinai reikia skirti dėmesio SEO reikalavimams, kurie gali užtikrinti pajuntamą naudą. Dažnai dėl skubėjimo arba kitų priežasčių antraštės nekoreguojamos, paliekamos tokios, kokias sugeneravo pati sistema. Tai labai blogai, kadangi automatinės antraštės kartojasi ir konkurentų puslapiuose, tad esate sunkiai pastebimas. Naudojant H1 ir H2 antraštes reikia apgalvoti kiekvieną pakeitimą, kad bendras vaizdas būtų ne tik gražus, tačiau ir funkcionalus.

Interneto puslapio pavadinimas arba kitaip Title – vienas svarbiausių SEO elementų, tad būtina tinkamai pavadinti, kad puslapis būtų lengvai surandamas ir atpažįstamas, jame pateikiama info – aiški. Pavadinimai ir antraštės turi skirtis, tačiau naudokite tuos pačius, esminius raktinius žodžius. Puslapių pavadinimai yra viešai matomi Google paieškos sistemoje, tad žiūrėkite, kad jie būtų ne tik tvarkingi, tačiau ir patrauklūs.

  1. Puslapio pavadinime turi būti naudojami tie raktiniai žodžiai, pagal kuriuos norite būti atrandamas Google paieškos sistemoje.

  2. Skaityti toliau