BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2017 m. gruodžio mėn.

Ar nedidelis miegamasis kambarys gali būti jaukus?

Miegamasis kambarysMūsų miegamasis kambarys – tai mūsų ramybės ir užuovėjos oazė. Deja, dažnai nutinka taip, kad ta oazė yra gana nedidelė, todėl sutalpinti joje visus baldus, kuriuos norėtumėte matyti miegamajame, nėra taip paprasta. Dažniausiai toks kambarys atrodo gan apkrautas ir nepatogus. Vis dėlto, interjero specialistai ragina nenuleisti rankų – tinkamai priimti sprendimai, stilingi ir praktiški baldai, apgalvota apdaila gali sukurti tikrus stebuklus.

Rinkitės tai, kas svarbiausia

Visų pirma, pagalvokite, kokie baldai miegamajame jums iš tiesų reikalingi, pvz., ar jums reikalinga komoda arba du staliukai prie lovos. Išneškite visus baldus, kurių jums nereikia. Patikėkite, jei patalpa bus mažiau apkrauta, joje jausitės kur kas geriau. Jei esate kambario įrengimo stadijoje, racionaliai įvertinkite, kokius baldus pirkti, atlikite tikslius matavimus, kad žinotumėte, jog jūsų pasirinkti baldai tikrai tilps miegamajame ir jums netrukdys, t. y. turite palikti atvirą išėjimą iš miegamojo (kad eidami tamsoje neužsigautumėte), be to, vieni baldai negali trukdyti kitiems, pvz., lova neturėtų trukdyti spintos atidarymui, komoda – lango atvėrimui ir pan.

Svarbiausi miegamojo baldai

Skaityti toliau