BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2017 m. lapkričio mėn.

Kokie pasiūlymai nekilnojamam turtui įsigyti vilioja lietuvius?

Sparčiai auganti nekilnojamojo turto rinka didžiuosiuose Lietuvos miestuose formuoja ryškias NT paklausos tendencijas. Pasiūlymai nekilnojamam turtui įsigyti orientuoti į pirkėjų poreikius gyventi saugioje, tvarkingoje ir estetiškoje aplinkoje, būnant tikriems gyvenamojo būsto kokybe. Nekilnojamojo turto brokeriai teigia, kad pastaraisiais metais stebimas ir funkcionaliai išplanuoto būsto poreikis. Jei ilgą laiką pasirinkimo viršūnėje dominavo būsto kvadratūra, šiuo metu svaresnę persvarą įgauna gyvenamosios erdvės išdėstymas ir patalpų išplanavimas.

Svarbiausia – gyvenamoji vieta

NT pasiūlymaiPirmoje NT paieškos vietoje išlieka būsto lokacijos vieta. Didieji Lietuvos miestai neatsiejami nuo erzinančių piko valandų ir transporto spūsčių, kurių dažnas pirkėjas siekia išvengti. Šiuo atveju galvojama apie būstą, esantį patogioje miesto zonoje, iš kurios nesunkiai pasiekiama pirkėjo darbovietė, vaikų darželiai ar mokyklos. Svarbų vaidmenį atlieka ir galimybės susisiekti viešuoju transportu. Tai itin aktualu tuomet, jei šeima turi paauglius vaikus arba kasdieniam važinėjimui nenori naudoti nuosavos transporto priemonės.

Vertinama kaimynystė ir aplinkos saugumas

Skaityti toliau