BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2017 m. rugpjūčio mėn.

Naujamiesčioalėja pasiūlymai sostinės gyventojui

NaujamiestisSostinės gyventojai vertina gyvenimo patogumą ir komfortą. Rinkdamiesi būstą, pirkėjai daug dėmesio skiria mikrorajonui, kaimynystės saugumui, infrastruktūrai ir susisiekimo galimybėms. Itin palankiai vertinami Naujamiesčio alėja pasiūlymai, užtikrinantys patogų gyvenimą šalia miesto centro ir gamtos ramybe garsėjančio Vingio parko. Be to, racionalus būstų išplanavimas ir NT vystytojų dėmesys gyvenamosios aplinkos komfortui atitinka išrankiausiųjų poreikius.

Gyvenamoji aplinka ir susisiekimas

Gyvenimas Naujamiestyje rekomenduojamas tiek jaunoms šeimoms, tiek vyresnio amžiaus pirkėjams. Nors projektas įrengtas netoli centro, kuriame visą parą verda gyvenimas, tuo pačiu naujieji daugiabučiai statomi kiek atokiau nuo didžiųjų gatvių, taip išvengiant miesto triukšmo ir šurmulio. Gyvenamoji aplinka yra negausiai užstatyta, šalia projekto – apšviesta ir neseniai rekonstruota alėja. Vienas didžiausių šio projekto privalumų – patogus susisiekimas su svarbiausiais miesto objektais, nepriklausomai nuo to, ar naudojatės viešuoju, ar privačiu transportu. Vos per kelias minutes pasieksite vaikų darželius, mokyklas, didžiąsias maisto parduotuves, sporto klubą, kino teatrą ir kitus laisvalaikio objektus.

Skaityti toliau

Kodėl didmiesčiuose gyvenantiems žmonėms reikia daugiau šviesos?

LEDNors daugelis mūsų kaimą laiko provincija, kurioje galima rasti daug asocialių šeimų ir vargstančių senolių, tyrimai rodo, kad užmiesčių gyventojai yra laimingesni nei didmiesčių. Tam įtakos gali turėti didmiesčiams būdingas greitas gyvenimo tempas, kamščiai, brangesnis pragyvenimas, reikalaujantis daugiau dirbti ir riboti savo laisvalaikį. Taip pat mažesniuose miesteliuose gyvenantys žmonės yra arčiau gamtos, kvėpuoja grynesniu oru, dažniau užsiima fizine veikla, kuri turi įtakos geresnei nuotaikai. Būtent dėl to labai svarbu, kad didmiesčių, o ypač sostinės gyventojai apie save susikurtų kaip įmanoma labiau mielą ir jaukią aplinką, kurioje galėtų jaustis saugūs, atsipalaidavę, laimingesni. Daugeliui tokia aplinka asocijuojasi su namais. Kad namai padėtų palaikyti puikią dvasinę būseną, svarbus geras apšvietimas. Kaip šviestuvai Vilniuje gali pakeisti jūsų gyvenimą?

Geresnės darbo sąlygos

Jei taip yra, kad jums dažnai tenka dirbti namuose, o į veiklos sąrašą įeina skaitymas, darbas su dokumentais ar užduotys, kurioms reikalingas kompiuteris, būtinas ryškus, kokybiškas apšvietimas. Jis nevargina akių, leidžia mėgautis panašia į natūraliai sklindančią, neerzinančią šviesą. Ergonomišką aplinką darbui gali sukurti LED šviestuvai Vilniuje, kurie pasižymi ilgesniu veikimu, taupomais energijos ištekliais ir geresnės kokybės šviesa. Jų dėka po darbo nesijausite išsunkti, jums neskaudės akių, todėl turėsite daugiau energijos, būsite gyvybingesni.

Skaityti toliau