BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2016 m. gruodžio mėn.

Kraunamės lagaminą į Tenerifę

Vasarą bilietai į Tenerifę šiek tiek brangesni, tačiau žiemą nuvykti į šiltus kraštus yra nuostabi patirtis. Kol visi murkdosi sniege arba purve, atsiradusiame ištirpus sniegui, jūs galite krautis lagaminą ir keliauti į Tenerifę. Taigi, kodėl gi to nepadarius ir kažko įdomaus tikrai nepamačius? Ar keliautumėte žiemą, ar vasarą, lagamino į Tenerifęsudėtis labai nesikeis. Pirmiausia pažiūrėkite, kad turėtumėte tikrai visus dokumentus, kad būtų pas jus lagamine galiojantis pasas arba ID kortelė, taip pat bilietai į Tenerifę, banko kortelės, o tada jau dėkitės visa kita.

Vėsūs drabužiai ir šilti drabužiai

TenerifėKeliaujant į tokią šalį net ir žiemos metu galvosite tikrai ne apie kailinius ir šilčiausią paltą, kai planuosite savo garderobą. Išties, vykstant į Tenrefę, verta iš anksto pažiūrėti orų prognozę ir nuspręsti, kokius rūbus dėvėsite, kiek jų bus šiltų, o kiek šaltų. Taigi, tada pamatysite, kad kelionės gali būti tikrai ir geras pretekstas susitvarkyti spintą. Aišku, į Tenerifę daugiau reikės vėsių, vasarinių drabužių. Nors gali būti, kad dieną gulėsite su glaudėmis paplūdimy, o vakare norėsite ir švarkelį šiltesnį užsimesti.

Paplūdimio reikmenys

Skaityti toliau

Kaip kuriami tapetų raštai

Domus galerija interjerasPo to, kai keletą metų madingiausios namų sienos būdavo skandinaviškai baltos arba tiesiog vienspalvės, atrodo, kad ir vėl namuose į madą grįžta sienų tapetai. Su jais vystosi ir naujos (kurios gali būti traktuojamos ir kaip senos) interjero idėjos namams. Tapetai panašūs į senovinius, tačiau drauge jie yra ir šiuolaikiniai, naujoviški. Kaip yra gaminami tapetai sienoms

Imamas spalvinis pavyzdys

Sienų tapetai gimsta dizainerio galvoja, tai pirmas dalykas. Daug dizainerių, norėdami sukurti kažkokį raštą, pirmiausiai suranda tam raštui tinkamas spalvas. Arba tiesiog žiūri, kur yra kokių gražių spalvų derinių, juos dažnai renka. Vienas paprasčiausių būtų rasti gražius spalvų derinius, kuriuos vėliau bus galima panaudoti ir kuriant tapetus – tai naudoti gamtos spalvas. Gamtoje kai kurie dalykai mums yra labai gražūs. Jie paprastai susiję su evoliuciškaimums naudingomis sąlygomis. Tarkime, gražus šiltas kraštovaizdis, kur derlinga ir saugu. O negražu yra tai, kame gali būti daug bakterijų, pavojų. Ši taisyklė ne 100 proc. teisinga, bet dažnai taip yra. Todėl turėdami, pavyzdžiui, pajūrio nuotrauką, matome gražų vaizdą. Ten matysime žydrą jūrą, puikiai derančią su geltonu smėliu. Ir dar baltas bangas. Šios trys spalvos – balta, žydra ir smėlio – ir taps mūsų pagrindiniu spalviniu rinkiniu.

Pasirenkama tema

Skaityti toliau

Geriausi​ ​kreditai:​ ​kaip​ ​išsirinkti?

Greitieji kreditai gelbėja ištikus nelaimei, pritrūkus pinigų vaiko gimtadieniui ar tiesiog norint paatostogauti prie ežero, kol dar tinkami tam orai. Jais naudojasi didelė dalis Lietuvos gyventojų ir kai kurie tiesiog neįsivaizduoja, kaip galėtų įsigyti didesnius pirkinius ar susimokėti už kai kurias paslaugas, negalėdami pasinaudoti greitųjų kreditų įmonių siūlomomis paslaugomis. Na o tiems, kam dar neteko naudotis greitaisiais kreditai, turbūt bus pirmas klausimas, kaip išsirinkti greitąjį kreditą, kai tiek daug pasirinkimo? Kurią firmą rinktis, kad nepermokėtum ir į kokias dar sąlygas ir pasiūlymus reiktų atsižvelgti? Pasižiūrėkime, ką siūlo greitųjų kreditų įmonės ir kuo šie pasiūlymai mums naudingi.

Į ką atsižvelgti renkantis kreditą?

Pagrindiniai kriterijai, kurie rūpi žmonėms, besirenkant greitąjį kreditą, yra palūkanų dydis ir grąžinimo terminas. Palūkanos normos gali labai skirti ir jos dažnai priklauso nuo kredito grąžinimo laikotarpio. Norėdami rasti mažiausias palūkanas, tiesiog turėsite palyginti, ką siūlo įvairūs kreditoriai. Tiesa, iš anksto nuspręskite, kokio dydžio kredito ir kokiam laikotarpiui jums reikia, taip jūsų paieškos bus gerokai lengvesnės ir greitesnės. Kai kurios svetainės siūlo pasinaudoti jų lentelėmis, kuriose galima matyti pagrindines sąlygas, kurias siūlo kreditoriai. Tačiau dažniausiai tokiose lentelėse yra įtrauktos ne visos kredito įmonės, veikiančios Lietuvoje. Tokiu atveju teks pasitikėti savo jėgomis ir panaršyti internete, kol rasite geriausią variantą.

Jei ieškote mažiausių palūkanų, nepraleiskite pro akis ir nemokamų kreditų, tai yra, tų kreditų, kurių palūkanos yra nulinės. Pasiskolinus tokį kreditą, jums nereikės mokėti jokių palūkanų, tad ar gali būti dar pigiau? Ko gero, nelabai. Nemokamus kreditus siūlo ne viena kredito įmonė, tačiau nemokami kreditai yra išduodami vienam klientui tik kartą. Be to, nemokamų kreditų sumos ir grąžinimo laikotarpis yra smarkiai ribojami. Tačiau, jei nedidelės sumos sąlyginai trumpam laikotarpiui jums pakanka, tuomet drąsiai galite imti tokį kreditą ir juo mielai naudotis. Verta žinoti, kad nemokamus kreditus siūlo bent jau keli kreditoriai, tad pirmus kelis kartus galėsite skolintis nemokamai.

Ar kredito dydis jums yra svarbus? Galbūt jūs norite pasiskolinti gana didelę sumą, tai yra, tūkstantį ar daugiau eurų? Tuomet galite iškart atmesti kelis kreditorius, nes jie tokių sumų savo naujiems klientams tiesiog neduoda. Tačiau išeitis visada yra. Pasinaudokite paslaugomis tų kreditorių, kurie siūlo skolinti pinigus tik dirbantiems žmonėms, kurie turi pastovias pajamas. Dažniausiai, jei žmogus yra nedirbantis, tačiau pastoviai gauna socialinę pašalpą, kreditas jam nebus išduodamas. O kalbant apie pensininkus – vieni kreditoriai yra linkę jiems skolinti pinigus, o kiti ne. Taigi, jei turite pastovų darbą ir pastovias pajamas, galite pretenduoti ir į didesnį kreditą. Dažniausiai kreditoriai limituoja kreditą pagal jūsų pajamų dydį, išlaidas ar finansinių įsipareigojimų įmokas.

Kreditų sutarčių sąlygos

Kiekvienas kreditorius jums pasiūlys skirtingą sutartį su skirtingomis sąlygomis joje. Tiesa ta, kad kreditoriai įvairiais būdais varžosi dėl klientų ir siūlo jiems visokias akcijas, lengvatas, patogumus. Vienas iš būdų prisivilioti klientus, yra pasiūlyti nuolaidą pirmam kreditui. Kaip minėjome, kai kurie kreditoriai teiki 100 procentų nuolaidą pirmam kreditui, kiti tik 50. Tačiau pasidomėkite ir ar jums reikės mokėti sutarties sudarymo mokestį. Vienose firmose jo gali nebūti, o kitose jis gali viršyti ir 100 eurų, jei tik imate gana didelį kreditą. Taigi, kartais toks mokestis gali gerokai pabranginti jūsų imamą kreditą ir tuomet geriau jau pasirinkti kitą firmą, kurioje sutarties sudarymo paslauga yra nemokama.

Skaityti toliau