BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2016 m. spalio mėn.

Greitas kreditas – patogus ir paprastas būdas pasiskolinti

Greitas kreditasNet ir labai stengiantis taupyti bei tikslingai planuoti biudžetą, kartais tenka susidurti su pinigų trūkumu, ir tokiu atveju tenka pagalvoti, iš kur būtų galima pasiskolinti. Dažnais atvejais prašoma draugų ar giminaičių pagalbos, tačiau jie ne visada gali pagelbėti, tad tokiose situacijose gali pasiteisinti greitas kreditas, kurį gali suteikti ne taip ir mažai įvairių bendrovių. Jei svarstoma apie galimybę pasiimti greitą kreditą, verta skirti šiek tiek laiko tinkamiausios įmonės paieškai, ir visada bus galima rasti pačių palankiausių pasiūlymų pasiskolinti pinigų.

Skaityti toliau

Viešasis transportas ir automobilių nuoma – pigus būdas tausoti aplinką

Nuomos paslaugaŠiandien ryte, vakare ar bet kokiu kitu piko metu dažnas įstringa didžiulėje automobilių spūstyje, kuri ne tik yra dažna problema laiko stokojantiems žmonėms, tačiau ir didelė žala aplinkai. Ypatingai ši problema aktuali tokiuose didmiesčiuose kaip Vilnius ar Kaunas, kur savivaldybės darbuotojai bando išspręsti šią problemą ir skatina naudotis automobiliu nuoma Kaune ir Vilniuje, naudotis viešuoju transportu ar taksi automobiliais. Neabejotinai jau elementariomis tapo priežastys kodėl verta naudotis viešuoju transportu, tačiau vis dar daugeliui iškyla klausimų kaip efektyviai ir greitai pakeisti automobilį kitu transportu?

Autobusai, troleibusai ir mikroautobusai

Keliauti šiomis viešojo transporto priemonėmis yra pats pigiausias pasirinkimas, todėl ne tik tausosite aplinką, tačiau ir savo piniginės turinį. Nors troleibusai ir autobusai nevisada padės pasiekti norimą vietą itin greitai, tačiau tai mikroautobusu jūsų kelionė gali trukti dar trumpiau nei automobiliu, mat jie išties greitai važiuoja dažniausiai nesilaikydami 50km/h taisyklės. Šis variantas ypatingai pravartus tiems, kurie transportu naudojasi ne kasdien, turi daugiau laiko ir taupo pinigus. Ypatingai tai pravartu studentams, kurie turi patrauklias nuolaidas, todėl šiems rekomenduojama neskubėti įsigyti automobilio.

Taksi

Skaityti toliau