BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2016 m. rugsėjo mėn.

Gyvenimą pakeitė nosies pertvaros operacija

Džiulija visą gyvenimą kentėjo dėl negražios nosies, kol vieną dieną ryžosi korekcijoms, ir jai buvo atlikta nosies pertvaros operacija. Džiulija sako, kad gyvenimas prieš tai ir po to labai skiriasi.

Jausdavo visokeriopą diskomfortą

Gražesnė nosisAnot Džiulijos, ji visą gyvenimą jautė daug nepatogumų dėl nosies struktūros. „Nosis nebuvo estetiška, ji grubi, vyriška. Ji turi tam tikrą kuprelę ir dėl to man nepatinka, kaip ji atrodo. Tiksliau, atrodydavo. Konkrečiai iš nosies niekas nesišaipydavo, bet vadindavo mane pačią visaip: ir arkliu, ir kupranugariu, ir ko tik aš neprisiklausiau. Pastebėjau, kad pati esu linkusi save sumenkinti vien dėl to, kad bijau, jog kažkas pasakys blogą žodį. Maždaug – aš pirmiau pasakysiu ir mano saviironija bus mano ginklas, o tai, kad kažkam kažkas nepatiks, tai jau niekas nieko ir negalės man prikišti. Tačiau aš pati sau kaišiojau pagalius į ratus. Fiziškai nepatogumas gal didžiausias buvo toks, kad trukdė kvėpuoti netaisyklinga nosis. Dėl tos netinkamos pertvaros man miegant tekdavo visada miegoti ant pilvo. Tik taip galėdavau ramiai kvėpuoti“, – sako Džiulija.

Ryžosi operacijai

Skaityti toliau

Esame tai, ką valgome?

Turbūt ne kartą yra tekę girdėti tokį posakį, ir tai neretais atvejais kelia įvairių diskusijų. Tenka pripažinti, kad nuo to, ką valgome, priklauso bendra mūsų savijauta, ir visada yra svarbu pasirūpinti ne tik tuo, ką valgome patys, bet ir savo augintinių mityba. Žmonių maistas šunims tikrai nėra tinkamas – jame neretai yra daug druskos ir kitų priedų, tad tai gali sutrikdyti augintinio virškinimą. Kad taip nenutiktų, svarbu pasirūpinti, kad būtų parinktas tinkamas edalas sunims, ir šiandien galima rasti tikrai labai didelį maisto, skirto šunims, pasirinkimą. Be jokios abejonės, kiekvienu atveju tikrai bus galima nuspręsti, kokie sprendimai gali būti pačiais palankiausiais, ir galėsite užtikrinti tikrai tinkamą augintinio mitybą.

Jei nesate garantuoti, koks šunų maistas gali būti pačiu tinkamiausiu, visada galite pasikonsultuoti su specialistais, kurie tikrai galės padėti išrinkti tinkamiausią šunų maistą. Kreipdamiesi į veterinarą visada galite tikėtis naudingų patarimų, ir greitai galėsite nuspręsti, kokie pasirinkimai gali geriausiai pasiteisinti. Jei parinksite tinkamą šunų ėdalą, tokiu atveju jo nereikės keisti, nes visų maistinių medžiagų šuniui tikrai užteks. Įsitikinsite patys, kad kiekvienu atveju yra galimybė atrasti tokį šunų maistą, kuris augintiniui ne tik tiktų, bet ir patiktų.

ĖdalasJei nuspręsite ėdalą rinkti savarankiškai, tokiu atveju svarbu išmokti skaityti informaciją ant prekės pakuotės. Visada yra svarbu tai, kad maiste būtų pakankamas mėsos kiekis, ir kuo mažiau grūdų. Tai gali garantuoti, kad maistas bus lengvai virškinamas, ir organizmas įsisavins svarbias maistines medžiagas. Be jokios abejonės, visada yra svarbu atsižvelgti į tai, kokie yra individualūs augintinio poreikiai: jauniems šuniukams yra reikalingas vitaminas D, kuris užtikrina normalų kaulų formavimąsi, ir jaunų šuniukų pašaras paprastai turi būti kaloringesnis nei suaugusių šunų. Vyresnio amžiaus šunims, kaip ir kastruotiems gyvūnams, svarbu parinkti tokį maistą, kuriame būtų mažesnis kalorijų kiekis. Didelė tikimybė, kad kastruotas augintinis gali imti tukti, tad užkirskite tam kelią, ir pagalvokite apie tai, kokia pasirinkimo galimybė gali būti pačia palankiausia. Įsitikinsite, kad tokio specialaus maisto pasirinkimas tikrai nėra mažas, tad visada bus galima atrasti patį tinkamiausią.

Skaityti toliau