BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2016 m. birželio mėn.

Paskolos refinansavimas – ką apie jį reikėtų žinoti

Kam suteikiamas paskolos refinansavimo pasiūlymas? Kaip jums gali pagelbėti kreditai iki algos? Kodėl ne visi gali gauti paskolos refinansavimą? Šį kartą norime atsakyti į tokius klausimus bei aptarti dar vieną neseniai lietuviškoje kreditų padangėje sužibėjusią alternatyvą – kreditų padengimą kitais.

Kada reikalingas paskolos refinansavimas

Credit24Kartais atrodo, kad problemas išspręsti padės greitasis kreditas. Gal gyvenime nutinka kažkokių nelaimių, gal planai keičiasi, gal netenkama darbo, liga užpuola ar dar kas nors atsitinka. Tada žmonės griebiasi paskolų. Dažniausiai, jeigu pasiskolinta protingai, greitieji kreditai leidžia išspręsti kilusius sprendimus. Tačiau tais atvejais, kai paskola yra tik papildoma našta, greitieji kreditai taip pat tampa sudėtingu dalyku. Dažniausiai paskolos sukelia sunkumų tiems, kurie nemoka taupyti, kurie daro skubotus sprendimus, arba kurie atsitiktinai pakliūna į dar didesnę bėdą. Tačiau kartais sunkiai grąžinamą paskolą gali padėti grąžinti paskolos refinansavimas. Tai veikia paprastai. Jums tiesiog reikia kreiptis į kredito teikėjus dėl paskolos refinansavimo. Šie prisiima grąžinti jūsų jau turimą kitur paskolą, ir pratęsti jums grąžinimo terminą metais ar keliais. Tokiu atveju, jūs turite susimokėti už šią paskolą tiems, kas pasiūlė refinansavimą.

Kodėl verčiau refinansuoti, nei lopyti patiems

Skaityti toliau

Estetinė chirurgija: grožis, sveikata, rekonstrukcija

Mokslo ir medicinos pažanga per pastarąjį šimtmetį suteikė galimybę žmogui susikurti išvaizdą apie kurią visada svajojo, išgydyti akivaizdžiai aplinkiniams matomas odos ligas arba panaikinti nelaimingų atsitikimų žymes. Šiems norams įgyvendinti padės plastikos chirurgai, kurių profesionalumu, nuostabiais darbais ir tarptautiniu pripažinimu Lietuva gali didžiuotis. Nutarėme apžvelgti tris pagrindines paslaugas, kurias gali suteikti pastikos chirurgas Lietuvoje.

Grožis, sveikata, rekonstrukcija

Dažniausiai plastikos chirurgai ir jų darbas žmonėms asocijuojasi su krūtų didinimu, riebalų siurbimu, nosies ar ausų korekcijomis, apibendrinant – grožio procedūromis, tačiau tai nėra visiška tiesa. Plastinę chirurgiją sudaro ne tik estetikos paslaugos, kurios Lietuvoje užima mažesnę dalį nei sveikatai būtinosios paslaugos, tačiau ir rekonstrukcinės bei sveikatai būtinosios paslaugos.

Plastikos chirurgai21a. grožio ir jaunystės kultas diktuoja moterų pasirinkimus estetinėje chirurgijoje. Vis daugėja moterų, norinčių pasididinti krūtinę, nusiurbti riebalus, patempti veido odą, pakeisti nosies ar kitos veido dalies dydžius. Plastinės chirurgijos klinikos gerbia kiekvieną žmogaus pasirinkimą, nes tik pats žmogus gali žinoti, kas jam suteiks pasitikėjimo savimi, o tai yra raktas į vidinę laimę ir galimybes.

Skaityti toliau

Paėmėte daug paskolų ir nežinote ką daryti? Refinansavimas – išeitis

Greitos paskos Lietuvoje vienu metu tapo labai priimtinu pasirinkimu. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad pasinaudoja pasiskolinimo galimybe išsprendė savo finansines problemas. Tiesa, dažniausiai viskas taip gražiai skamba tik iš paviršiaus, kadangi toli gražu ne visi pasiskolinę žino, kaip vėliau sėkmingai atiduoti pinigus. Natūralu tai, kad skolintis yra kur kas paprasčiau nei pinigus grąžinti. Jeigu esate pasiskolinęs ne iš vienos kompanijos, tokiu atveju paskolų refinansavimas internetu – geriausias pasirinkimas. Tik atsiminkite, kad refinansavimas yra suteikiamas kompanijų nustatytose ribose. Kai kurios iš jų gali suteikti tokią paslaugą tik iki kelių tūkstančių eurų, o kitos – iki kelių dešimčių tūkstančių. Kurią įmonę pasirinksite priklausys ne tik nuo jūsų norų, bet ir nuo realios situacijos.

Kas yra refinansavimas?

AmCreditPaskolų refinansavimas – paslauga, kurios metu viena kompanija prisiima atsakomybę už visus Jūsų pasiskolinimus. Pirmiausia ji pati atiduoda visoms kitoms kompanijoms paskolas, kurias jūs esate skolingas. Taigi, tai geras pasirinkimas, kadangi visos jūsų skolos suplauks į vietą ir tokiu atveju grąžinti bus paprasčiausiai kur kas patogiau. Tuo pačiu reikėtų pabrėžti tai, kad dažniausiai pasirinkus refinansavimo paslaugą – jums bus suteikiamas asmeninis finansininkas, kurio darbas padėti jums susitvarkyti su pinigais. Nereikia galvoti, kad su tokiomis problemomis susiduria tik tie, kurie neturi pinigų. Išties, daugelis žmonių paprasčiausiai nemoka planuoti savo finansų. To rezultatas – skolos ir paskolos. Jeigu tvarkyti pinigus jums padės asmeninis finansininkas – viskas bus kur kas paprasčiau ir patogiau. Paprasčiausiai – tikslingai po truputį atiduosite visus pinigus, kol ilgainiui būsite sėkmingai grąžinęs visas skolas.

Skaityti toliau