BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2015 m. lapkričio mėn.

Kaminai: kaip išsirinkti pardavėją?

Kaminas mano namuiNe visada yra paprasta nuspręsti, kokį pardavėją pasirinkti, ir tuomet, jei jus domina kaminai, tikėtina, kad taip pat nėra paprasta išsirinkti tinkamiausią pardavėją. Įmonių, kurios siūlo kaminus, rasime iš tiesų nemažai, tad visada yra palanku įvertinti, kokie pardavėjai siūlo pačias palankiausias sąlygas.

Nemažai informacijos apie siūlomus kaminus galima rasti įmonių internetinėse svetainėse – juk šiandien savo internetinius puslapius turi tikrai nemažai bendrovių. Kiekvienu atveju galėsite tiesiog apsilankyti internetiniuose įmonių puslapiuose, ir čia tikrai galėsite rasti gana nemažai informacijos apie siūlomus kaminus.

Tam tikros bendrovės gali pasiūlyti ne tik kaminų įsigijimą, bet ir jų montavimą, kas tikrai visada yra labai palanku: nebetenka rūpintis, kas galėtų sumontuoti kaminą, ir tai gali padėti sutaupyti jūsų brangaus laiko. Tam tikrais atvejais nusprendžiama, kad kaminai gali būti montuojami savarankiškai, tačiau tai yra gana rizikinga, ir ne visada toks pasirinkimas gali pasiteisinti. Norint, kad viskas vyktų sklandžiai, ir netektų rūpintis, ar viskas bus atlikta tinkamai, palankiausia kreiptis į specialistus, kurie reikalingus darbus galės atlikti už jus.

Skaityti toliau

Sugedo šilumos siurbliai

Mūsų šeimoje pakeltas skandalas – nuo penktadienio neveikia šilumos siurbliai, o šeštadienį dar ir elektra buvo dingusi. Nežinome, kas čia ir dėl ko atsitiko, tačiau nemalonumų turime tikrai per akis.

Ieškome kaltų

Siurbliai efektyviam šildymuiKadangi namuose šiuose lankomės ne kiekvieną dieną, turime įjungtą signalizaciją. Namas stovi geroje vietoje, tačiau už kelių šimtų metrų yra vienų vagių šeimos namai. Jie visada vaikšto po mūsų ir kitų kaimynų sodus ir kiemus kaip po savo valdas. Tarsi kokie šikšnosparniai, kurie naktimis apglėbia visas padanges, visus laukus, viskas tampa jų. Taip ir tai šeimai atrodo, kad jiems priklauso daug kiemų, daug sodų, daug namų, jie gali daryti ką nori. Niekas niekada jų nematė dirbančių, tačiau visi žino, kur kartais dingsta mikrobangų krosnelė iš sodo namelio ar netgi ant kiemo per naktį neatsargiai paliktas aliumininis kibiras.

Kadangi nuo tada, kai ėmėme tame name nebegyventi, ten įrengėme signalizaciją, tai su ja vis turime reikalų. Dažnai skambina iš saugos tarnybos ir sako, kad, pavyzdžiui, išjungta elektra. Tada tenka prašyti kaimynų, kad tą elektrą kuo greičiau įjungtų, jog signalizacijos baterija gali išsikrauti. Atsiranda įtarimų, kad ir kitokiais būdais vis yra bandoma pakeisti namo saugumą, jog būtų galima įsilaužti. Šį kartą jaučiame, kad kažkaip labai nestabiliai veikia šilumos siurbliai. Be to, dar kažkas ne taip darosi ir su elektra, ji tai dingsta, tai atsiranda. Kadangi neprotingam žmogui ne iš karto aišku, kur prasideda signalizacijos laidai, kur elektros, o kur šiluminės sistemos, tai bijome, jog čia gali būti kalta tiesiog mūsų šaunieji kaimynai, kurie kažką mums galėjo atjungti.

Sprendžiame problemas

Skaityti toliau