BigBank BigBank suteikia greituosius kreditus iki 10000 Lt. Kreditai suteikiami sumažintomis palūkanomis ir pailgintais terminais. BigBank kreditų rinkoje jau penkerius metus ir turi per 500 000 pasitikinčių klientų.
Lankytojų vertinimas: Vertinimas

Mėnesio archyvas: 2014 m. rugpjūčio mėn.

Greitos paskolos

Šiandieną skolintis lengva ir patogu. Ištuštėjus piniginei ją galima greitai papildyti, paskolos suteikiamos akimirksniu (vos per 15 minučių). Tokie pinigai lengvai prieinami beveik kiekvienam, žinoma, jei žmogus yra pilnametis. Neigiamas kreditoriaus atsakymas gali būti, jei prašantis paskolos yra jau skolingas kitoms įmonėms ir negrąžina skolų. Tokie asmenys yra įtraukti į nepatikimų asmenų sąrašą, kurį gali matyti visos įmonės, kurios skolina pinigus. Stenkitės nepakliūti į tokius sąrašus, kadangi duomenys gali būti saugomi ilgesnį laikotarpį. Greitos paskolos dažniausiai teikiamos nedidelėmis sumomis, tačiau tai gali būti priežastis, dėl kurios jums nebus suteiktas didesnis kreditas. Daugelis ima paskolas būstui, jei esate skolingas greitųjų kreditų bendrovėms ar turite neigiamą kredito istoriją, į tai gali būti atsižvelgta.

ātrie kredītiSvarbu yra, imant greitąsias paskolas, neprarasti atsakomybės jausmo. Dažnai žmonės susižavi lengvais pinigais ir skolinasi neapgalvotai. Tokiu būdu galima patekti į skolų pinkles, iš kurių ištrūkti nėra lengva. Skolintis tenka iš kitų įmonių, kurios teikia greitąsias paskolas, tam kad atiduoti kitoms. Stenkitės to išvengti, tai negeras ženklas. Galite pakliūti į skolų liūną. Nusprendę skolintis niekada neskubėkite. Ramiai apsvarstykite, ar tikrai jums reikalinga paskola, ar galėsite, taip pat, lengvai grąžinti, kaip skolinatės. Daugeliui kreditus atiduoti nėra lengva.

Patarimai kaip skolintis, jei gaunamos pajamos yra mažos

  • Planuokite savo tolimesnes išlaidas.
  • Apgalvokite, kokios yra galimos nenumatytos išlaidos.
  • Pagalvokite, kokių nebūtinų pirkinių galėsite atsisakyti.
  • Tinkamai įvertinkite savo finansinę padėtį.
  • Visada turėkite atsarginį variantą, kur gausite pinigų paskolos grąžinimui, jei negausite, pavyzdžiui, atlyginimo.
  • Skolinkitės, kiek įmanoma, mažesnes sumas.
  • Paskolos terminą pasirinkite ilgesnį, kad galėtumėte mokėti mažesnes įmokas. Palūkanos bus didesnės, tačiau bus mažesnė tikimybė, kad negalėsite padengti įsiskolinimo ar jo dalies.

Skaityti toliau